Най -добрите камилски палта, които да купите – разберете за тях точно тук

Aug 5, 2023 Clothing Accessories

Може би имате свое собствено черно палто, както и сте го използвали и много пъти. Но сега е време да донесете нов в гардероба си- по-богат оттенък. Този път наоколо вярвайте в най -добрите камилски палта, които да купите знание, което би отнело тази година зимното модно усещане на вашето до още едно ниво. В международен план звездите правят точно това. Те повишават антето на модата, както и уличният смисъл на уличния стил с най -добрите камилски палта, които да купуват. Камилово палто прави всичко за тях, както и ние разбираме защо. Той е елегантен, карамеловият оттенък е доста привличащ вниманието, както и предава изключително напреднал поглед в края на деня. Черните палта също са елегантни, но камиловите палта са елегантни, както и елегантни в точно същото време доста модерни. Това не е толкова добре във вашата сделка, но и команден интерес. Както и тъй като попада в домакинството на неутралите, това се случва само с всичко. Ето защо те казват: „Камилата е новото черно“. Но първо, нека да разгледаме по целия свят знаменитости, използвайки камилата. както и тогава ще ви покажем няколко от най -добрите камилски палта, които да купите знание.
Източник: TheCUT.COMNATIALATIAL STARS, както и тяхното палто от вълна от камили
Виктория Бекъм
Тя се разбира, че е кралицата на модата, както и всички почти желаят да се съобразят със стила си, както и да бъде като нея. Това е нейният моден външен вид на полета, който чака да се качи на полет. Тя използва палто от камили, както и го е съпоставила с монтажните панталони в точно същия оттенък. Тя разбива монотонността на нюансите с черен пуловер. Виктория завършва външния вид с помпи за краката, както и от печатна чанта за носене.

Източник: Express.co.ukemma Watson
Ема Уотсън никога не спира да работи, за да ни вълнува с чувството си за стил. Това, което виждаме точно тук, е точно как тя разбива монотонността на черното с преливащо камилово палто. Тя изглежда изключително елегантна в палтото на камилата над черната рокля, както и на черните котешки токчета. Чантата за носене само добавя повече стил към общия вид. Много малко, но изключително скърбящо, както и Haute.
Източник: outdideThevogue.comchrissy teigen
Велурени обувки за краката, великолепна флорална отпечатана рокля, както и гарнирана с камилово палто, толкова елегантно. Точно по този начин дизайнът Криси Тейген открадва шоуто на модата на уличния стил, когато клиймите са хрупкави страхотни, както и в точно същото време Nippy.
Източник: whowhatwear.comgigi hadid
Тя отиде всичко монохроматично с камилско палто, но имаше завършените си щрихи, предоставени в авиаторите на Ray Ban, както и го гарнира с помпи в най -ядкия нюанс досега.

Източник: Mirror.co.ukjennifer Lawrence
Дженифър свири на дамската мода, използвайки камилско палто, по -скоро като тренч палто, което беше облечено над рокля в коралови нюанси, както и сдвоено със сандали в обикновени сини нюанси.
Източник: Instyle.com Най -добрите камилски палта за жени, които да опитате сега
От Topshop

Източник: us.topshop.comby maje
Източник: us.maje.com от манго

Източник: shop.mango.com от Джоузеф
Източник: Stylebop.comby Massimo Dutti

Източник: Riverisland.comBy Sandro
Източник: UK.Sandro-Paris.com от свирки
Източник: Whistles.Comby Вижте от Chloé
Източник: farfetch.comby burberry
Източник: net-a-porter.comby cos
Източник: cosstores.comby h & m
Източник: hm.comby loewe
Източник: Loewe.comby Acne Studios
Източник: Matchesfashion.com Точно тук имаше няколко нови камилски палто, който споделихме от различни марки, които да погледнете. Проверете другите традиционни камили, къси камилски палта, както и повече от същата марка онлайн. Както и ние също ви показахме как точно нашите световни звезди са използвали и камиловите палта. Сега е моментът, в който и вие сте в модата си за тазгодишната зима с палто от камили.

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *