Archive: January 31, 2023

Северозападът е най -стилното дете на знаменитости, драпирано в зрелищни детски дрехи

Северозападът е най -стилното дете на знаменитостта, драпирано в грандиозни детски дрехи
18/03/2017, публикуван от Alanic Global
Kayne West, както и Bit Child на Kim Kardashian’s Bit North West, със сигурност предизвикват раздвижване в световната модна сцена със стилни, както и много очарователни външен вид. Тя вече е стилната сила, с която трябва да се съобразява, било то на рампата или за публикуването на часовете по танци. Тя прави справедливост на своя страхотен вид, както и на модерни родители; Тя е била източник на сарториална мотивация за най -интересните, както и мил външен вид, от стилната модерна до елегантна и стилна.

Водещите производители на дрехи за младежи внасят най-новото разнообразие от облекло за битовите, както и можете да вземете сигнали от младежа на Celeb, за да предоставите на вашия бит един чисто ново преобразяване. Независимо дали е за нейните сцени за празнуване на рождения ден, детската площадка за разколност или пътувания, много облекло са възможни в уточняване на облеклото на изкуството, както и съответните им идеи за стил.

Тези дрехи са не само модни напред, но също така и невероятно удобни да им осигурят фантастичната мода на модата, както и функционалността. Точно тук са най -случващи се, както и говориха за външния вид на Северозапад.

Спортни, както и просто
Нейното екологично оцветено облекло за мъх за тържество за рожден ден изглеждаше дапър, с комбинация от стилни модерни, както и простота. Кръглата ръкав с пълен ръкав с тесен панталон с плътно поставяне на крака беше удобен за усещане, както и изключително мъдър вариант за бит.

Специален ден на Свети Валентин
Нейната майка не успя да си спомни да публикува специално облеклото за Свети Валентин на Bit Cutie, в роклята с черно приплъзване с контрастни теми за червено сърце навсякъде. Това беше слоено с дръзкото кожено подрязано яке. Това със сигурност е изключително привлекателно, както и свеж вид на дете. Реномираните доставчици на облекла на младежи добавят ново разнообразие от рокли в интернет магазините, за да помогнат на майките да получат неограничен избор за своите Munchkins.

Удобното, както и пухкавото усещане
В деня на зимния сезон тя изглеждаше мъдро, както и режещо предимство в кадифената рокля на костенурката с черни чорапогащи, както и в якето на козина в черно. Всичко това черно монохроматичен ансамбъл доказва, че битовите също могат да се държат като пораснали за промяна.

Цветният винаги е в мания
Битовите изглеждат най -добре в цветните дрехи, както и по този начин тя също беше видяна в едно такова облекло. Неоновата й екологична, както и оранжевата пенлива рокля, бяха използвани с съвпадащото контролирано жълто яке, както и това добави тире от панацея към нейната персона. Изключително лесна, но поразителна опция за облекло от майка й!

Градинарска обиколка на мама
Тя беше свидетел, донесена от майка си Ким в скута си, тъй като използваше рокля с лъскава кадифе с маратонки с маратонки. Това е стилен, както и изключително мъдър вид в сравнение с нейната възраст.

Дантелата е новата готина
Кой заяви, че дантелата може да се използва само от жените, както и от дами? Младежите също могат да ги носят с увереност. В домакинските празници тя използваше лекия екологичен дантелен камизол, както и къси панталони, разположени със съвпадащи джапанки. Стилен, както и модерен вид, излъчващ простота, както и комфорт!

Просто мил в розово
Pink е официален цвят за битовите, както и тя също беше видяна с помощта на розова, както и бяла успокояваща комбинация. Розовата й качулка с бели къси панталони изглежда невероятно сладка, както и отразява традиционния чар, но с изключително различно докосване.

По този начин инспектирайте магазините за търговия на дребно в интернет, които са фиксирани в акции от знаменитите дистрибутори на дрехите за бебета на едро, както и да получите най -случващите се дрехи за вашите битови, за да им осигурите усещането за Северозапад.

Етикети:
Детски производители на дрехи
Доставчици на детски облекла
Дистрибутори на дрехи за бебета на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Uncategorized

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS емисия.
Fashionista открива какви редица апелативни редактори – от Harper’s Bazaar, Essence.com, Мари Клер и др. – имат списъци с желания през този празничен сезон.
Над законодателството коментира истината, че Амал Клуни мисли за понижаване на голямото си взаимодействие звук за „сериозни съдебни дела“.
Работената мама говори за това как точно бизнесът може да запази служителите си в работата си.
Музата споделя пет съвета за практическа ефективност.
The New York Times разговаря с жените режисьори, както и с ръководители за сексизма в Холивуд.
Повече жени се превръщат в COO в областта на технологиите и Fortune разговаря с няколко от тях, за да разберат защо жените се отличават във функцията (предупреждение: AutoPlay AD преди видео) (H/T към брошура).
Науката на списание „Ню Йорк“ на САЩ има видео за проучване на институцията в Ню Харвардската институция, което показа, че искането за препоръки може да ви накара да изглеждате повече, не по -малко, компетентни.
За твоя смях на седмицата, тостът е „пропуснати връзки, които бих искал да видя“.

Наскоро на Corporettemoms …

Говорихме за празнични подаръци за учители.
Кат сподели някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на бременността, както и миещи се офис дрехи.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте мама или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.

Instagram е наводнен с невероятни стилове в дрехите за тренировки на едро

Instagram е наводнен с невероятни стилове в дрехите за тренировка на едро
01/10/2017, публикувано от Alanic Global
От появата на нови марки за фитнес дрехи, до влизане на кадифено от 90 -те кадифени връзки към фитнес модната сцена, пазарът на активно облекло непрекъснато вижда обрати, които определят новостта. Удобната класика, отпечатъците на изявленията и сложни подробности за фитнес шкчетон, прилив на свежест се среща от сценария на модния фитнес и тази година. Въпреки че се запознавате с всичко – от знаменитостите или в списанията, най -доброто място да се натъкнете на тези промени е платформата за социални медии в Instagram. Това действа като фантастично място, за да привлече вниманието върху секси и най -умните идеи за дрехи, които се разпространяват всеки ден.

Производителите на фитнес дрехи предлагат чисто нови опции за изродите за тренировка и те лесно се предлагат на достъпни цени във водещите магазини за търговия на дребно. Грандиозната гама от идеи за стилове, възможна в дрехите за тренировка на едро, също се появяват широко в Instagram.

Ето някои от тях.
Големия е новият готин
Имаше време, когато носенето на дрехи за тренировка беше за това, че сте секси в добре оборудваните и тесни дрехи. Днес сценарият се е променил и огромните суичъри са отново в действие за средата и по -малко енергичните тренировъчни сесии във фитнеса. Също така, тази класика за тренировка получава красива актуализация с блестящи луксозни тъкани и деликатни разкрасявания.
Преместване от флорални, тъй като тропическият е манията
Вместо същите стари флорали, време да актуализирате гардероба си с тропическите отпечатани дрехи, които са релефни с тропически мотиви. От палми и цветя до неопреново блокиране на цветовете в доволни ярки нюанси, тези тропически отпечатани дрехи, особено гамашите са в тенденция.

Горещите изрязани и отворени задни резервоари
Време е да изглеждате секси и да се почувствате дишащи и удобни в изрязаните и без гръб върхове на резервоарите. Потърсете елегантни лазерно изрязани деколтета и сложно развити назад и те могат да се носят и за партитата и при различни други случайни случаи, носещи интелигентен външен вид.
Сега бомбардировачите са приятелски настроени
Бомбардировачите, направени от високотехнологични синтетични тъкани, се отчитат лесно на потта и влагата, и поддържат носителя свежи и удобни. Водещите производители на йога дрехи отстъпват място на модерната пот напълно безплатни бомбардировачи тази година.
Изрязващи тениски или бралети?
Техническите, но модерни бралети и върховете на културите царуват върховни тази година, с съкращения, които са удобни и много подкрепящи.

Отделно от тях, реномираните производители на йога панталони внесоха най -новата колекция от мрежести панталони.

Етикети:
Производители на фитнес дрехи
дрехи за тренировки на едро
Производители на йога дрехи
Производители на йога панталони

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Uncategorized

Тенденция пастелни рокли всичко, което изисквате тази пролет

шаблон пастелни рокли, всичко, което изисквате тази пролет-скорошното бурно метеорологично състояние може да ни спре да се наслаждаваме на пълната перспектива на тези нови скъпоценни камъни, но междувременно ние “ Създаване на ментален контролен списък на всички външни видове, които ще изпълним момента, в който пролетните удари на роклята.

Уейвърли рокля в руж – един харесваше маце
Тази година ще бъде още по -лесно да се доведе до силната връзка, която вече сме формирали. Тази рокля в пастелния стил на селско момиче е навсякъде, от високата улица до няколко от любимите ми дизайнерски марки.

Превъртете надолу, за да видите повече; Модел пастелни рокли всичко, което изисквате тази пролет:

чрез Vicicollection
чрез UpoutFit
чрез topshelfwardrobe
чрез MySistersCloset-бутик
чрез llacie
чрез Jessakae
чрез Glamlifeliving
чрез Galmeetsglam
Via Gal удовлетворява Glam
чрез Кристи Зората
Тенденционни пастелни рокли
Гал удовлетворява блясък
Gal удовлетворява рокли за колекция от глам
рокли идеи за облекло
Обратна плисирана рокля
Пролетни рокли
Пастелни рокли
MIDI рокля

Uncategorized

Ето как модните момичета носят рокля за бягство

Ето как модните момичета носят рокля за бягство – в идеален свят всички ние се отправяме към екзотично място, за да се отпуснем, да отворим умовете си за свежи преживявания , и изследвайте включени нови модни тенденции на културата.

Ето как модните момичета носят рокля за бягство чрез Шеридан Грегъри
Благодаря от огромна част на Instagram, вникването в това какво носят модните момичета по целия свят е най -добър на една ръка разстояние в наши дни.

Така че независимо дали търсите вдъхновение за собственото си пътуване, искате да вземете няколко предложения за стайлинг за летния си външен вид или просто се любопитни какви тенденции са най -добре в други страни, продължете да се превъртате.

Вдъхновете се за следващото си бягство в достойните стилове.

Окасени рокли през празен маршрут

Joyce Light Peach Eyeled Lace Off-the-рамо рокля-Lulus

чрез www.themilleraffect.com

Бял шифон флорален принт с дълъг ръкав шик жени миди рокля

Стил на ваканция чрез Notjessfashion

Жълт кариран памук с v-образни вратовръзки талия шик жени малка рокля

Стил на ваканция чрез Notjessfashion _
Стил на ваканция чрез птици

Жълта памучна смес бутон плака отпред шик жени ками midi рокля

Вижте също

Магазин и стил, лятна мода
Тенденцията на роклята без гръб поема лятна мода 2022

Облекло за лятна рокля чрез @thesilksneaker
Рокли идеи за облекло за бягство чрез @sorayabakhtiar

Полихромна ивица копче за ревера плака отпред макси рокля

Ваканционно облекло с рокля чрез @nnennaechem
Идеи за облекло на рокли чрез @lolitamas

Pink Schiffon One Take на флорален принт талия за талия шик жени Midi рокля

Рокли идеи за облекло чрез @Icingandglitter
Рокли идеи за облекло чрез @adenorah

Червена рокля с флорален принт с монтаж с v-образно деколте

Uncategorized

Уикенд отворена нишка

Нещо на ума ви? Разговаряйте за това тук. Някъде в замъгляването на изминалия месец беше моята петгодишна годишнина от сватбата. Съгласихме се да го отпразнуваме по -късно (TBD), като се има предвид, че второто ми дете се е родило само дни преди действителната ни дата, така че аз гледам тази красива бяла рокля, когато всъщност празнуваме. Не съм голям на бели рокли, но ми харесва, че роклята изглежда работи върху жени криви и прави, големи и малки и това е марката, която прави роклята за работно облекло, която аз (и читателите) обичам. Изглежда, че марката има редица плисирани рокли на фланелката, така че ми е любопитно да изпробвам това. Той също е в продажба, което никога не боли – беше 148 долара, сега отбелязано до 88 долара (не е част от продажбата на годишнината на Nordstrom, която току -що започна – вижте моите избори за работно облекло на NAS). Ivy & Blu плисирана рокля от фланелка (L-3)
Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от най -новите ни съобщения тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Uncategorized

Пауза за кафе: Проверете щампован часовник за кръгло циферблат, 38 мм

Уау. Започнах да ходя с продажбата на клирънс Nordstrom, както и не мога да ви кажа точно колко съм развълнуван, за да видя толкова многобройни розови часовници Beigey/Rosey – идеален „голи“ часовник, ако сте блед. Позволете ми да се върна малко – един от предпочитаните от мен модни филми е точно как да взема милион, както и след като го разгледах още първия път, когато бях абсолютно консумиран с откриването на светло розова гола гледка като тази, която носеше. Изглеждах високо; Изглеждах ниско – може да не открия подобен часовник. Така че истината, че има толкова много (и част от продажбата на Nordstrom!), Е изключително вълнуващ. Този Burberry One е с отлична продажба – той беше 495 долара, но сега е маркиран до 330 долара. Burberry Inspect Patched Round Dial Watch, 38 мм ето много по -евтин избор от Кейт Спайд (продажбата е пълна с марката!). Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, разработена да предлага A, предполага, че предполага, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A подсказва, че предполага A, предполага, че предполага A подсказва, че предполага A предполага, За нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.

Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -новите ни съобщения точно тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Uncategorized

Докладът на TPS в сряда: рокля с флорална граница

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат, че едно парче дрехи, подходящи за работа, в редица цени. Роклите с ръкави с ръкави са трудни за намиране, а по някаква причина наистина харесвам тази черно -бяла рокля с флорален принт от Ан Тейлър. Контрастният подгъв го закрепва добре и макар обикновено да не харесвам изложени ципове, мисля, че това разделя модела и някак си придава много повече структура на роклята. Той е 129 долара, налични в размери 00-18. Ann Taylor Floral Border Print рокля Видя страхотно парче, което бихте искали да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com. (L-2)
Тази публикация се състои от партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, създадена да достави показатели за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-Продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от най -актуалните ни статии тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да получите за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Uncategorized

Как да бъдете взети сериозно, когато изглеждате млади

Кои са най -добрите ви идеи, които трябва да се приемат сериозно, когато изглеждате млади, читатели? Какво трябва да направите, ако изглеждате млади за вашата възраст, както и за всички основни неща, които сте предназначени, за да изглеждате по -възрастни (обличайте се професионално, носете токчета и т.н.), но все пак се заблуждавате за колеж студент? Какви много повече можете да се опитате да накарате колегите си да ви приемат сериозно?
Читателят Е се чуди точно как да бъде взет сериозно, когато изглеждаш млад …
Аз съм професор в колежа (извън вашата типична демографска, но наистина се наслаждавам на разговорите тук). Обикновено ми се казва, че изглеждам като студент. Имам два въпроса. Първо, как точно да отговоря на това в настройка на работната среда? С мразовито „не, аз наистина съм на средата на тридесетте“? С „Казаха ми, че един ден ще бъда благодарен за това“? Защо хората вярват, че това е приемливо нещо, което да заявява на някого? Второ, точно как наистина мога да изглеждам по -възрастен, за да гарантирам, че предотвратяват тези коментари, както и се приемам много по -сериозно?
Аз съм кратък (5 ′), което е част от проблема, но вече нося 1-3 ″ токчета/клинове (повече ще изглеждат извън местоположението точно тук, както и не са моят стил). Използвам фундаментален грим (тониран овлажнител/руж/маскара), носете експерт, както и структурирано облекло, имам приятно изглеждащи, колкото и омагьосани модни бижута (включително моите годежи/сватбени пръстени), поддържайте вълнообразната си коса с дължина на рамото, както и главно под Контрол, както и полагайте усилия да говорите с по -нисък глас. Всичко това се чувства като изглежда по-стара 101-Изискване на класа на горното ниво!

Хмммн. Хмммн. Говорихме за много от това преди – точно как да предотвратим актьорството на млади, как да намалите гласа си, както и дали дългата коса ви кара да изглеждате по -млади – но изглежда, че посетителите вече са взели много Тези съвети.
Какво друго може да се направи? Любопитно ми е да чуя какво казват посетителите, но аз измислих няколко съвета. Не вярвам, че всички трябва да предприемат тези стъпки, но за хора като посетител Е, които са опитали всичко друго, както и все още са разочаровани от хората, които им казват, че „изглеждат млади“, това може да е ощипването, което изисквате да разгледате:
Отидете отвъд фундаменталния грим. Не предлагам посетителите да правят пълна сделка всеки ден, но има връзка между грима, както и възприеманата компетентност. Малко очна линия или дори малко контуриране (като по -тъмна сянка на очите в сгъването на очите) може да измине дълъг път.

Гледайте аксесоарите си. Вярвам, че Skinnier токчета (дори за клинове) са склонни да проверяват „по -стари“ от по -тромавите токчета – докато поне не стигнете до секцията за ортопедични обувки, но тогава това също чете по -възрастни. Уверете се, че чантите ви, както и обувките са голямо качество (и в горно състояние) – без ожулвания, разпръсквания или разхлабени нишки.
Това са няколко от нашите предпочитани токчета от 2022 г., но инспектирайте цялото ни ръководство за удобни токчета!

На снимката по -горе, няколко от нашите предпочитани черни токчета за офиса: една / две / три / четири / пет
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Помислете за по -смели бижута. Някои хора вярват, че деликатните модни бижута са за по -млади жени – може би, тъй като до момента, в който остареете малко, сте добре, че правите изявление? Бих предотвратил малки висулки, както и да избера по -смело изявление. Ако мислите: „Но аз наистина съм традиционно момиче!“ Тогава не става много по-традиционно от кичур перли-просто предотвратяване на висултния вид на перла.

Лов за отлични модни бижута за офиса? Към 2022 г. ние отдавна сме фенове на евтини марки като Кендра Скот, както и Горджана, в допълнение към марки от средно ниво като Моника Винадер, Дейвид Юрман, както и Стивън Дуек. За нашите $ .02: харчете пари за неща като страхотно наслада (или насладете се на каишка), златни или диамантени обеци, перлено колие, както и още.
Добавете структура към вашите тоалети. Блейзър с яка или приспособена суитчър може да работи в много ситуации, дори ако рутинният блейзър се чувства толкова официален – ето ето няколко от нашите любими:

На снимката по -горе, отлични якета за суитчър за офиса: черно / тъмно / черно / сиво / изрязано черно
През зимните месеци Tweed Blazers също могат да бъдат отличен метод за добавяне на характер, както и структура към вашите тоалети …
Тези марки са отлични залози за самостоятелни блейзери: кафяви / тил / сиво / лилаво (също инспектирайте тези марки)

Прекарайте дълго време, ощитни езика на тялото си. Има много статии, видеоклипове, както и книги за жени, сила, както и език на тялото -null