Archive: April 30, 2023

16 начина да носите скейтър пола през този зимен сезон

Най -добрата част за модата е, че бихте могли да станете възможно най -креативни и въображаеми, носейки почти всеки ансамбъл или изявление. Просто използвайте идеите си и експериментирайте соло, никога не знаете какви стилове бихте измислили и как бихте могли да създадете своя собствена модна тенденция. Светът се нуждае от вдъхновение, поради което бихме искали да бъдеш Месията на модата, показвайки ни как да куклим шик и модерен. Без много обожание и на същите линии, за които говорим днес, ето десет шикозни начина как да носите скейтър пола! Но преди това, нека да видим какво може да се носи със скейтър пола.
[Също така прочетете: начини за стилизиране на поли и пуловери през зимата]

Какво да носите със скейтър пола през зимата
Ако Climes е изцяло неприятен и сух и бихте искали защита от ветровете, които духат тежки и студени, можете да изберете бял кардиган и скейтър пола. Попълнете външния вид с поп тъмнозелено върху палтото си и кариен откраднало в черно и бяло. Ботушите или токчетата за краката са задължителни, но не забравяйте да носите непрозрачни черни гамаши, за да поддържате краката топли! Това отговаря на въпроса ви какво да носите със скейтър пола през зимата, нали?
1. Флорални скейтърски поли
Белият кръгъл тийнейджър може да бъде сдвоен с модерна ярка флорална скейтър скейтър. Завършете външния вид с подрязано дънково яке, ботуши за краката и изявление. Вече сте готови да се отправите към мола за пазаруване!
Източник: Lulus.com2. Цветен блок
Играйте с цветни блокове и отидете на монохром за среднощната служба в църквата този път. Можете да изберете скейтър пола в черни и сиви нюанси и да хвърлите тромав откраднат или шал наоколо за топлина, с гамаши за краката и токчета за краката!

Източник: Pinterest.com [SC: MediaD]
3. Изрязани върхове и скейтърски поли
За следващия сезон можете да се сетите да сдвоите скромната скейтърска пола с шикозен плот. Оставете косата си свободна или я завържете в елегантен горен възел, оставяме този избор на вас.

Източник: Tumblr.com4. За външния вид на пишеца
Да отидем на всички черни и да зашемеем младите момчета наоколо, нали? Черно изрязване на горната част с черна скейтър пола и секси черно греховно лъскаво кожено яке с бойни ботуши в черно- видът е пълен с такива модерни начини да носите скейтър пола.
Източник: mylifeinlipstick.com5. Вид на едно парче
Скейтърът рокля с скейтър Dogtooth, както е показано, ни дава идея как да се обличаме минимално за среща на клиента или официален повод, носейки не толкова официален ансамбъл, скейтър пола. Тънкият черен колан в кръста прави разликата!

[Също прочетете: Сладки разплаквани поли]
Източник: aliexpress.com6. Многобройни начини да го носите с чорапогащи
Ако искате да носите скейтърската пола с чорапогащи, ето многобройни начини да кулите. От огромни якета за компания, до дълги течащи Stols, падащи от двете страни, бихте могли да използвате въображението си, за да кулите по най -хубавите начини.

Източник: Pinterest.com8. За Коледа този път
Докато много Pyts щяха да бъдат наклонени във вечерни рокли и етническо облекло, разбийте указанията тук, като се научите как да носите скейтър пола най -добрият начин. Вземете велурена кафява скейтър пола и я сдвоете със сив връх. За краката носете чифт непрозрачни сиви гамаши и хвърлете около приемането за топлина велурено кафяво яке!
Източник: FashionCoolture.com.br9. За момичета вечер
Носенето на дълъг огромен кардиган от поло шия със скромната ви черна скейтър пола би накарало главите да се обърнат. Завършете външния вид с дълго течаща коса, голяма чанта за компания и ботуши за краката!
Източник: Pinterest.com10. Станете креативни
Просто трябва да използвате въображението си, скъпи модници и нов облик със скромната скейтър пола щеше да премине през и през. Направете го малко по -секси от обичайното, носете мрежести чорапи за краката и модерна черна скейтър пола, която да покрие кръста. Завършете външния вид с дебело кожено яке, кръгъл тройник вътре и дебел син откраднат!
[Прочетете също: Офис облекло за зимен сезон]
Източник: Pinterest.com11. За небрежен излет
Всички знаем какво е скейтър пола, но докато размишляваме какво да облекаме със скейтър облекло, особено какво да носим с черна скейтър пола, попаднахме на редица скейтър тоалети. А тениската на Chambray с черна скейтър пола беше любимият ни стил.
Източник: Pinterest.com12. Изрежете го
Не е нужно да изхвърляте върховете на реколтата си само защото зимата му. Ето готин начин да носите горната си част на реколтата със скейтър пола. Най-добрият начин за ноктите на този външен вид би бил да носите пълна ръкав на реколтата с полата си скейтър, да добавите слоеве с помощта на шал, високи чорапи и ботуши с дължина на глезена. Тази скейтърска пола с външен вид на реколтата със сигурност ще добави малко топлина към студеното време.
Източник: Pinterest.com13. Големи пуловери
Елате зимен сезон и всички сме готови да се удовлетворим в пуловерите и жилетките си. Добавете допълнителен суинг към вашия стил през зимния сезон, като носите огромен пуловер с костенурка със скейтър пола, ботуши и точкови чорапогащи.
Източник: Pinterest.com14. рокля wnull

8 Модни идеи, за да поддържате децата си да изглеждат умна

снимка от Niniandloli

С натоварения характер на родителите в днешно време създаването на време, за да се уверите, че децата ви са облечени умно изглежда, че става все по -трудно и обезсърчително. Но като родител трябва да знаете, че обличането на децата си умно и стилно се уверява, че те се чувстват добре в себе си.

Когато децата се обличат умно, тяхната увереност се увеличава и можете да го направите, без дори да разбивате банката. По -долу са някои модни идеи, за да поддържате децата си умни.

Нека да започнем!

Добавете аксесоари

Аксесоарите могат да добавят към очарованието и блясъка на вашето дете. Тези модни парчета помагат за разкрасяване на облеклото на вашето дете, а такива аксесоари включват шапки, часовници, шалове и гривни.

Пазителите или родителите имат роля в подпомагането на децата ви в избора на идеалните аксесоари при проверка на детски бутик. Когато пазарувате деца, трябва да сте сигурни, че те не са прекалено индустрирани и се прекомерно.

Обърнете внимание на комфорта

Детето ви може да се облича модерно с настоящите тенденции, но може да не е удобно. За да обличате децата си умно, първо трябва да обърнете внимание на техния комфорт.

Когато обличате децата си, те трябва да могат да седят, да тичат, да се изкачат удобно или да се наслаждават на всеки повод, без да се притесняват да се разкъсат дрехите им.

Бъдете съзнателни за времето

Може да обличате децата си красиво, стилно или модерно. Ако обаче роклята не допълва сезона, те не са облечени умно.

Това може да накара децата ви да са неудобни и би било най -добре, ако избегнете дрехи като вълнени или дебели през летните сезони. Също така, това би помогнало, ако избегнете къси панталони през зимата.

Снимка от Niniandloli

Смесете цветовете

Като родител смесването на цветове може да накара децата ви да се обличат умно. Не трябва да ограничавате цвета; Вместо това се опитайте да смесвате цветове и да намерите идеалното съвпадение. Също така, позволете на децата си да се обличат в ярки цветове. Това гарантира, че те са сладки, привлекателни и умни.

Следвайте тенденциите

За да поддържате децата си да изглеждат умни, следването на модните тенденции на децата е един от начините. Можете да потърсите уеб сайтове за детска мода или някои приложения на вашия телефон. Например, Pinterest има различни страници, посветени на текущите тенденции, с които можете да сте в крак с децата си.

Вижте също

Пролетна мода
Любимият ни фестивал изглежда от Coachella 2022

Облечете ги просто

Понякога, за да сте сигурни, че децата ви са облечени умно, може да ги прекалите или да прекарате зад борда. Децата имат различни удобни дрехи. Решаващото е да ги обличате просто с идеалния аксесоар. Освен това трябва да се опитате да ги поддържате минимално.

Позволете входовете на вашето дете

Понякога може да сте склонни да обличате децата си като възрастен, което може да е грешно. Вместо това, оставете децата си да имат принос за обличането си.

Въпреки че може би ще знаете най -добре, децата може да са нещастни, ако нямат думата в стила си на обличане. Така че това, което трябва да направите, е да изберете някаква обличане, след което оставете детето си да реши от вашия избор.

Помислете за повода

Преди да изберете дрехите на децата си, винаги трябва да обмислите събитието. Например, би било по -добре да носите официални дрехи за официални събития. Следователно, за да обличате децата си умно, роклята им трябва да допълва повода.

Снимка от Niniandloli

Крайник

Като родител трябва да сте сигурни, че децата ви са облечени умно. С горните съвети за стайлинг можете да научите как да поддържате децата си в крак с текущата модна тенденция, като същевременно гарантирате, че се справяте с техните предпочитания и вкус.

Uncategorized

2017 Идеи за облекло за тенденция, които да носите на плажа, който трябва да опитате

2017 Идеи за облекло за тенденция, които да носите на плажа, който трябва да опитате – време е да ударите плажа. Очевидно е, че охлаждането на пясъка и слушането на звука на океана е посочено да се отпуска, така че да се притеснявате какво да носите на плажа, може да изглежда малко контраинтуитивно.

2017 Идеи за облекло за тенденция, които да носите на плажа, който трябва да опитате
Бляскащите празници на любимите ни блогъри са направени всички по-фотогенични с отрязани парчета от вярващи и печат на Paisley, за да покажат страхотен тен с по-къси подгъва, прорези и силуети извън рамото.

чрез Reneebargh
Via Camila Coelho
чрез мога ли да го имам
Via Danny Rose Fashion
чрез Dulceida
чрез Dulceida
чрез Instagram
За щастие, ние забелязахме, че любимите ни модни момичета също изглежда мислят какво да носите на плажа и ни показват разнообразие от най-добри погледи.

Via Manon, за да – Les Bons Détails
чрез lustforlife
чрез lucaandgrae.com
Via Livvyland
чрез Джулия Енгел
чрез thetiafox
чрез stealthelook.com.br
чрез звънене на звънеца ми
чрез Revolve
чрез розови божури

Uncategorized

Стилно облекло, за да носите стилно облекло на Birkenstocks

, за да носите Birkenstocks – само с превключвателя на обувка или отгоре, можете да накарате ежедневните си скоби да се чувстват като нови, така че продължете да четете за пет нови метода, за да стилизирате традиционните парчета, които имате седнал в гардероба си.

Стилно облекло за носене на Birkenstocks
Избягвахте ли Birkenstocks миналия сезон? Вижте защо трябва да предоставите на сандалите втора възможност това лято. Birkenstocks определено бяха продукт „ИТ“ през 90-те години на миналия век, който никога не очаквахме да видим на краката на най-добрите стилове в света.

С атрактивна пола
Това се промени в огромен метод, когато креативният директор на Céline Фийби Фило изпрати „Furkenstocks“, т.е. облицована с козина Birkenstock, повлия на сандалите по пистата си за пролетта на 2013. Изведнъж модното стадо беше готово да преразгледа стила на прегръщане на дърво. Година по -късно моделът определено е на върха си, тъй като всички от Givenchy до Zara правят версии на обувката, както и звездите в Street Style не могат да ги получат достатъчно.

Пазарувайте предметите:

Вижте също

Магазин и стил, лятна мода
Топ 8 през лятното време Основи жените трябва да имат в гардероба си

Флорида мек плъзгащ сандал Birkenstock
Gizeh Birko-Flor ™ Flip флоп

Аризона мек крак сандал Birkenstock

Основи Аризона Водоустойчив слайд Сандал Биркенсток
Мадрид Хекс слайд Сандал Birkenstock

Запазете

Uncategorized

Небрежни модели на облекло, които всички трябва да опитат за есента на 2021 г.

, докато ние харесваме нашите стилни котлети, както и дънкови якета, това връхни дрехи не е най-облеченото от палта. Има време, както и място за игра на рокля за тази есен, но само тъй като не искате да ровите, не означава, че не искате да носите дрехи тази есен.

Zozo.jp
Тъй като ние обикновено вярваме в основите като градивни елементи за много по-сложни тоалети, надеждата ни е, че тази история ще ви помогне да повлияете да преосмислите основите, които са в гардероба ви тази есен, както и модели на облеклото, които всички би трябвало да опитате за есента на 2021 г., както и ще ви помогне.

whowhatwear
Можете да си партнирате с деним с външни събития, в които ситуацията „ежедневното износване“ може да се шуми като оксиморон. Макар че е изключително важно да имате връхни дрехи или палта, висящи в гардероба ви, когато се появи специално събитие, облицовъчен вид е от съществено значение за удобния гардероб с капсули.

Modalova.fr
Има тениски, които можете да облечете, както и да излезете през вратата, минималистичен стил за ежедневно износване или доволен час с най -добрия си приятел, както и дори маратонки за всякакъв вид дейност. С най-добрите аксесоари ние уверяваме, че това облекло за есен 2021 може да бъде във вашия гардероб.

Вижте също

Есенна мода, магазин и стил
7 Основни основи на облеклото за работно облекло есен 2022 г.

lisarosii
Тъй като всички ние струва много повече време у дома, да се възползваме максимално от нещата, които вече имаме, е да се чувстваме по -мъдри от всякога, както и благодарение на изключително модерните жени отпред, ще оставите тук, обичайки основите. Вашето облекло много повече, отколкото някога ще имате.

kenh14.vn
Есен 2021 Облекло
Есен 2021 Облекло
Небрежни модели на облекло, които всички трябва да опитат за есента на 2021 г.
Небрежни тенденции на облеклото
Bonnieoutfits
Bonnieoutfits

Борба с бедрото на бедрото със стил благодарение на новите ограничени издания Bandelettes от Ашли Нел Типтън!

Търсите опции за работа с размер плюс за работа? Studio By Torrid е новата колекция, доставяща комфорт, мода и професионален стил, нагоре през размер 30.

Uncategorized

Сладки концепции за опрощаване на пролетната работа, за да направите вашите дни

Очарователни концепции за пролетно работно облекло, за да направите дните си -има две неща за това, които могат да направят началото на работната седмица предизвикателство. Първото би било да се уверите, че ще станете своевременно, за да гарантирате, че можете да започнете да работите.

Сладки концепции за облекло за пролетни работни места, за да си направите дните
Докато ние започваме да имаме предвид как се чувства слънцето на лицето ни, метеорологичното състояние в цялата страна все още е малко непостоянно. Точно как сте предназначени да планирате гардероба си около този тип метеорологично състояние, особено когато се отнася до обличане за офиса?

9-SPRING-CLOTHES-ЖЕНИ-ИДЕА
С пола MIDI, както и пуловер
чрез жени-изходни
Преходните сезони са най -доброто време да извадите тези нетрадиционни плетива.
От полите на MIDI до панталоните с висока талия, най-добрите концепции за наслояване на пролет, както и дори полиран деним вид, стилните звезди на уличния стил на модния месец ни покриват с най-голяма мотивация на облеклото за онези дни, когато се обличаме, е по-сложно. Пола с молив винаги е приятелска в офиса. Оставете чорапогащите си, когато температурата се повишава, но останете топли отгоре, като вкарате релаксираща суитчър в кръста си като риза.

Пролетта е най -доброто време да изберете онези бели парчета, които може би сте задържали.
Дръжте го основно с панталони с висока талия, както и отгоре
Дръжте го основно с панталони с висока талия, както и с топ, но потърсете стилове с фини детайли, които ги карат да се открояват. Харесваме огромните маншети, както и носете бутони на раината риза на Leila Yavari на Stylebop.

За много по-съкратена офис среда, изберете деним тази пролет
Флорална простота – Cent Pincher Fashion Forly Floral Blazer пастели работи небрежно
Флорални панталони с блуза от твърд цвят
Сладки концепции за облекло за пролетни работни места, за да си направите дните
Черно с няколко (изненадващи) цвята
Пола с молив винаги е приятелска в офиса.
Флорална блуза за принт
[IMG]