Archive: June 18, 2022

Uncategorized

Вектори, отпечатъци и илюстрации от Zutto

този идва от Русия, която ние нямаме това обикновено тук. Този илюстратор е на 27, идва от Old Moscow и е квалифициран дигитален художник и дизайнер на персонажи. Ние не знаем много за Зуто, освен неговото изкуство, което е мощно, движещо се и сложно в богатството му на детайли. Лесно можете да го забележите по Behance и той е редовен на Lafraise и ние знаем, че те не съдържат само някой, така че отидете да го видите и там. Не забравяйте да разгледате много забавния акаунт на Flickr, но не и преди да оставим тези вектори да говорят за човека зад тях:
zuttozuttozuttozutto

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Зашеметяващи акварелни картини от Мери Дж.

Мери Джоунс – забележителни акварелни картини

Мери Джоунс, известна още като акварелари, е художник, на когото се натъкнах на Etsy. Страстта, която тя влага в тази акварелна картина, е доста невероятна. Работата й е пълна с детайли в плен, оцветена в уникална палитра. Дори деликатните детайли имат достатъчно меки ръбове, които показват каква добра техника има. Всяка картина има своя собствена история, изразена в акварелното изкуство.
Нейното вдъхновение идва от любовта към природата. Можете да видите, че нейната работа създава спокойна атмосфера, която прилича на тази, създадена от топло лято. Докато картината може да изглежда просто сплит и петна, когато се приближите до нея, моделите са красиви сами по себе си, пълни с цвят, интензивност, насищане и текстура. Нейните картини са галерийни качествени отпечатъци на Giclee върху естествено бяло, матово, 100% памучен парцал, киселина и облицовка напълно безплатна архивна хартия, използвайки професионални принтери Epson Pro и висококачествени мастила с 80 години гаранция. Всеки отпечатък е персонализиран подрязан на ръка и се прави след като го закупите, с бяла граница за рамкиране. Картините включват гама от размери от хартия A2 до A5.
С първата си покупка ще получите специален * благодаря * Код на купона за отстъпка за 15% отстъпка! Още повече, че можете да закупите 2 отпечатъка и да получите 1 безплатно. Всеки отпечатък струва 15 долара и тя се доставя по целия свят.
Щракнете върху снимките по -долу, за да отидете на Etsy и да закупите нейните картини!

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

1500 долара вектори за първокласно качество за 25 долара

пакет от 1 500 долара на стойност само за $ 25
Ако търсите графични елементи като инфографика, фонове, знаци, етикети, плоски дизайнерски икони, герои на хипстър, реколта стилове и други, тогава това със сигурност е една сделка, която не можете да пропуснете! Сделката идва от Mightydeals и векторният пакет съдържа:
– 300 Premium Vector Data – Голямо разнообразие от графични елементи като реколта дизайн на етикети, плоски дизайнерски икони, хипстърски герои, знаци на ресторанта, абстрактни геометрични дизайни. Всички те са напълно мащабируеми, 100% вектори във формат EPS. Така че можете да ги направите толкова големи, колкото искате, без да губите качество.
Кликнете върху някое от изображенията по -долу, за да получите ръцете си на това бебе:

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Вдъхновение – С любезното съдействие на Алекс Солис

Всичко за дизайна на Алекс Солис ви запознава с многото лица на думата вдъхновение. Той е един от много талантливите илюстратори там, които предефинират дълбините на прости концепции и ви предлагат перспективи за тях, за които никога не сте знаели, че съществуват. Избрахме да го запознаем с вас, защото той има голямата способност да скрие сложна идея зад (очевидна) невинност на характера.
Смъртният почивен ден
Кралят
Той рисува и създава толкова дълго, не си спомня, че не е имал писалката в ръцете си. Той има това класическо желание за нови предизвикателства и нови идеи, като не прави изключение на техния източник. Говорейки за класика, той открито дава почит към конвенционалното изкуство-както трябва всички художници, като го смятат за основата за дигиталната ера. Новите технологии са разширения на това, което сега считаме за „антични“ методи. Защото ходим, преди да бягаме, нали?
Модна грешка

Талантлив танцьор на почивка, той успешно създаде търговски обекти от реалния свят и ги постави на хартия, за да се отдадем на тях.
Пазете се от еднорозите
Излишно е да казваме, че опитът му с Threadless е оказал важно влияние върху неговите произведения на изкуството, насочвайки го към по -силни концепции, които позволяват на обществеността да е по -опростена, свързана с неговите дизайни. И двамата са нахални и философикални, никога не губят връзка с разнообразната си публика. Той успешно обработва различни стилове в своите дизайни, но винаги има Алекс в някакъв скрит оттенък.
Природни звуци
Побойници
Има един детайл, който ясно се отделя в творбите на Алекс и това е елементът на животните. Ние не се занимаваме с него, но спокойно можем да кажем, че има силна връзка между него и фентъзи света на мустацирани калинки, мечката, която се бори с Линкълн, лъвския крал Wannabe Elvis или на убийствените еднорози, връзка всички ние всички ние Най -добре аплодис. И вие трябва!
Приготвяне на фъстъчено масло

Тези, които предпочитат огъня

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Xiaobaosg – Kidult Illustrator!

Xiaobaosg е илюстратор на свободна практика от Сингапур. Той вярва в създаването на нещо от нищо и основното му вдъхновение е от Япония и китайска култура. Събития в Чайнатаун Сингапур, Tiger Beer Translate. Той също участва в няколко международни художествени изложби и събития. Току -що се мотаех наоколо и намерих най -актуалния си дизайн, тоест нещо като „Хей, ей, ей. Какво е в главата ти, в Главата ти,… зомби, зомби, зомби ”.. Да, предположихте, той беше вдъхновен от тази невероятна песен на Cranberry. работата му в.
Xiaobaosg
0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Qtee.com – Нова персонализирана компания за облекло

Qtee.com е нова компания за облекло по поръчка, фокусирана върху стилна персонализирана компания за облекло. Те предлагат мода при поискване с персонализиран обрат. Те са като Nike ID на модния свят. Можете да персонализирате тяхното облекло, аксесоари и персонализирани обувки Converse, използвайки патентован инструмент на нашия сайт. С това забавно лесни за използване уеб интерфейс клиентите могат да създадат практически 1000 от различни дизайнерски комбинации с 1 графика:
Qtee.comqtee.com Нова персонализирана компания за облекло
Така че, няма много повече универсални магазини тениски. Qtee може да ви помогне да изберете модата, да изберете графиката и да оцветявате всяка тениска, за да бъде точно така, както искате. Доста просто! За подробности относно размерите, доставката, връщането и други чести въпроси кликнете върху тази връзка. Разгледайте разнообразието от облекло, което предлагат-момичетата абсолютно ще обичат тениските и върховете на резервоара!

0/5 (0 отзиви)