Archive: September 28, 2022

Типографски тениски

Типографски тениски са може би най -известните видове тениски. Като въображаем, както и готино, типографските тениски изготвят най -добрите във вас, както и имат възможност да осигурят нещо от вашата личност.
Типография THIRT1TIS TYE TEE RISHES, които получават реакция, ви карат да мислите. Използването на такива тениски може да започне разговори, ако сте приказлив тип, но липсата на смелост.
Типографски тениски за тениски 2 Методът, който съставяте текста на тениските си, се нарича типография, както и той предоставя на тениските ви много личност.
Типографски тениски за тениси 3 Това е казано, доста лесно е да установите типографията на вашата тениска, след като наистина разберете какво искате.
Типографски тениски за тениски 4people вярват, че типографските тениски може да са много по-завладяващи от всеки вид други тениски с картини, защото точно как заявихме преди, този тип тийнейджъри ви карат да повярвате и отразявате. Точно колко страхотно може да бъде това? Вярвам, че методът е готин! Но, трябва да внимавате, тъй като съобщението на тениските ви разказва много за вас, както и защо сте избрали да го носите.
Типографски тениски за тени 5 Ние не вярваме, че има страхотна типография. Всичко зависи от вкуса на визуалните неща. Масажният писател на тениските е далеч толкова, колкото и вие. Не искаме да говорим за съобщението, но за стила, който сте избрали, за да съставите вашето съобщение.
Типографски тениски 6-а трябва да добавим, че в света има голям брой любители на типографиите, както и много магазини, които предлагат този тип тениски. Точно затова има толкова много дизайни от вещица, които можете да изберете. В крайна сметка основната цел е качеството.

Фабрика за тениска Черен петък Продажба 60% отстъпка

Фабрика за тениска Черен петък Продажба 60% отстъпка
Мислехте ли, че ще забравим? Разбира се, че не, така че ето: Продажбата на фабриката за тениска Черен петък!
Ние намаляваме цените на всички наши графични ресурси-така че това означава, че всички шаблони за тениски и векторните пакети са с 60% отстъпка.
Можете да увеличите вашата векторна библиотека с дизайн на тениски от 4 долара и тематични векторни елементи-но има и улов. Можете да се регистрирате в нашия бюлетин и да получите още 10% отстъпка, което означава, че получавате 70% отстъпка.
Това е ограничено предложение за време – тя ще приключи на 1 декември, когато имаме изненада за вас. В понеделник е кибер, така че познавате къде избираме това. Друга ексклузивна оферта, така че останете наоколо.

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Нови дизайни и страхотна конкуренция от SHRT Clothing

Страхотна новина от Пол от Shrt Clothing – той има 4 чисто нови дизайна и той също е подготвил някои вкусотии за вас под формата на обикновена конкуренция, където имате шанса да Спечелете една оригинална тениска, особено направена само за вас! Точно така – няма да има такъв!
Правилата също са прости. Ще има 3 победители, за всеки акаунт в социалните медии: един от Facebook, един от Twitter и един от Instagram. И ето какво трябва да направите:
Следвайте дрехите на Shrt в Twitter и ретуирайте конкуренцията туит от любими.
Следвайте дрехите на SHRT в Instagram и харесвайте публикацията им.
Подобно на Shrt Clothing във Facebook и споделете публикацията на конкуренцията.
(И ако вече натиснете бутона Like/Follow, тогава просто ретуирайте, като или репост.)

И ето новите дизайни:

Shrt облекло за дрехи

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Помощ за старите си тениски

Мисля, че всеки от нас е съхранявал някъде в къщата някои стари тениски, които държат вътре в много спомени. Тениските имат тенденцията да станат много лични, защото носят моменти от нашия живот и тогава те вече не са носими. Много е трудно да се отървем от тях по сантиментални причини понякога. Но ние имаме решение за вас.
Вместо просто да ги изхвърлите и да съжалявате, ето 10 начина да извадите старата си тениска от кутията и да я възстановите. Включих и някои връзки към уроци, които намерих в интернет, в случай че искате да опитате някой от тези методи.
Повторете старите си тениски1. Тениски юргани. Това е най -сантименталното и практично от всички стратегии. Въпреки че правенето на юрган от тениските ви може да отнеме много време и може да бъде скъпо, резултатът е невероятен. Юрганите могат да бъдат страхотни подаръци и изненади за някой, за когото се грижите (или за вас) и начин да запазите всичките им събития без свръхпроизводство на тениски. Обикновено майките правят юрган за сина/дъщеря си, когато отидат в колеж. Ако обичате занаятчийски неща, трябва да опитате това. За голям юрган ще ви трябват около 30 стари тениски, но за по-малки, 15-20 са достатъчни.

2. Възглавници за тениска. Това е страхотен начин да използвате отново старата си любима тениска и най-хубавото е, че ще я използвате за години напред. Можете да използвате само голямата част от тениската, за да създадете квадратна възглавница или можете да използвате цялата тениска.

3. Тениски за домашни любимци. Старите тениски също могат да бъдат превърнати в забавни играчки за домашни любимци, предмети за животни, които да гонят и дъвчат. Това е много практично и целият процес може да бъде по -смешен, ако добавите скърцане вътре в играчката. Това ще ги направи луди по новата играчка. Също така, можете да използвате тениски, за да направите тяхното спящо място по-уютно или да ги изсушите след вана или дъжд. Можете да използвате тази стратегия не само за тениски, но и за всякакви други дрехи (пуловери), които вече не носите.
Поставете старите си тениски репортажи вашите стари тениски4. Чанта за тениски-Този метод за рециклиране е много практичен за тези, които искат да имат хубава сантиментална чанта за тениска. Чантата, която е резултат от стара тениска, може да не е толкова добре изглеждаща, колкото нова, закупена от магазина, но може да ви накара да се почувствате по-добре и „зелено“. Чантата за тениска може да се използва за много цели: хранителни стоки, библиотека, пътуване или каквото искате. Най-добрите чанти за тениски излизат от памучни плетени тениски, защото не е нужно да се притеснявате да довършите краищата. Ето един хубав урок за това как да направите своя собствена чанта за тениски:
5. Шарма за тениска. Ако сте любител на шал, трябва да превърнете една от старата си тениска в шал, за да ви стопли или просто за забавление. Вижте тези уроци за различни начини да направите шал:

Повторете старите си тениски6. Тениска бельо. Този метод е особено за момичетата. Той е уникален, личен и не можете да ги купите от никъде. Ако имате стара тениска, която съдържа отпечатан дизайн, който просто не искате да давате или изхвърляте, това е страхотното решение, за да направите дизайна нов! Превърнете отпечатаната част от тениската си в бельо. Надявам се да имате търпение да опитате това, защото резултатът изглежда страхотно :. Ако не сте толкова добри в шиенето, всъщност има специализирани хора, които да направят това за вас:
Повторете старите си тениски7. Тениска стена изкуство. Това е страхотен начин да изложите тениските, които притежавате и имате сладък и привлекателен дизайн. Всъщност можете да рамкирате тениската или да украсите някои малки мебели с нея. Резултатът е по -ефективен, отколкото може да мислите. Този метод е идеален за декориране на детска стая с малки тениски, отпечатани с неговите герои от детството. Но всеки може да направи това, това е необичайно, толкова лесно и толкова евтино. Ето кратко обяснение за това как да направите изкуство за стена на тениската
Повторете старите си тениски8. Тениска Rag-Rug. Сега това е по-труден метод за онези от вас, които не са толкова квалифицирани да направят парцал. Ако се интересувате, интернет предоставя много уроци и ще научите много бързо, ако наистина искате. Ето 2 урока за това:

Повторете старите си тениски9. Тениски салфетки. Това е екологичен метод за повторно използване на тениската, която вече не носите. За този проект всичко, от което се нуждаете, е чиста тениска, за да се нарязвате на правоъгълници и след това да шиете. Лесно и екологично.
10. Тениски парцали. Едно от окончателните решения за тениска. Не предлагам да преобразувате любима тениска в парцал (можете да изберете от горните опции), но ако те не се прилагат за качеството на тениската ви, това е просто това.
Помощ за старите ви тениски, снимките са най-евтини, юрганите са по-сантиментални, даренията или парцалите са най-практичните. Както и да е, ако някоя от тези опции не ви пасва или просто не сте в зоната за занаяти и най -накрая сте избрали да ги изхвърлите или да ги дарите, моля, опитайте всеки от тях още веднъж и направете снимка от всеки. Мисля, че това ще запази паметта жива безСамата тениска. Надявам се, че сте намерили някои интересни идеи, за да промените тениската си, и се отказахте от идеята да ги изхвърлите. Можете също да проверите много голям ресурс за трансформиране на вашата тениска, предоставена от Generation T.

4/5 (3 отзива)

Uncategorized

Kornit Breeze 921-Нов принтер за влизане на директно наблизо

, беше време Kornit Direct-on-Garment Printers пусна нов принтер, който е достъпен, но запазва високото си ниво на висококачествена ефективност. Новият принтер се нарича Kornit 921 Breeze, както и е лесен за работа от всякакъв тип компютър, лаптоп или десктоп, без изискване за въздушен компресор.
Kornit Breeze 921 Industrial, както и все още Little D.O.G Printer е създаден, за да даде възможност на декораторите на облекла да използват предимства за иновации от висок клас на разходи за входно ниво. Принтерът използва собственото пигментирано мастило на Kornit, както и приложението Kornit Quickp Ripping. Принтерите с директно нахивници Kornit са премиера на техния вид, както и мастилата също са достъпни. С помощта на новия принтер Kornit Breeze 921 е много по -лесно от всякога да се постигнат индивидуализирани отпечатъци, както и променливи изображения на данни. Най-съвременните иновации са използвани за производството на тези принтери. Машините са създадени, както и разработени от земята нагоре, използвайки рамка на лъча на кутията, която на практика елиминира вибрацията, линеаризирани електромагнитни двигатели за идеална ефективност, както и ниска поддръжка, спектрални печатни глави, които се произвеждат за промишлено използване, както и на използването на индустриални, както и на използването Иновативна, но проста система за мастило. Призивът на принтера Kornit е, че той е проектиран да се управлява от един човек без никакъв вид изискване за филм, екрани и т.н. Няма разходи за настройка. Тестовете могат да бъдат разгледани незабавно, както и модификации, приложени без забавяне. Декораторите на облекла могат да спечелят значителни приходи, които изображения са кратки, както и средни размери.

Kornit създаде специално мастило за облекло, особено формулирано за цифров печат, който дава забележителни резултати, които не се виждат на пазара днес. CMYK на водна основа, както и белите мастила работят в комбинация с опция за намокряне по време на процеса на втвърдяване, задействайки пигментите на мастилото, за да останат с тъканта. Това специално мастило може да бъде отпечатано върху много видове материал (с дебелина до два инча), които могат да стоят стандартни условия за втвърдяване, като 100% памук, памук/поли смеси, ликра, коприна, платно, бельо и др. Мастилото е изключително голямо с ISO резултат от 4 по скала 5 (точно същата като пластизолни мастила). Мастилата са изключително разтегливи, не-крак, както и имат мека ръка. Бялото мастило се използва като основен слой за мастилата на CMYK, както и също като невероятно бял акцент.

0/5 (0 отзиви)

Тениски с луди анимации с щастливи дърво добри приятели

Кой някога не е чувал за щастливи приятели на дърветата? Не вярвам, че има нито един човек по сделката на Земята, който не е чувал за тези момчета. По този начин на говорене всички ще бъдем доволни да разберем, че в днешно време те правят тениски
Купете виагра меки хапчета
тези герои. Защо хората харесват приятелите на щастливите дървета? Тъй като те са садистични, както и жестоки в края на деня, както и човечеството имат желание за жестокост като раса. Това е някакъв вид противоречие между сладостта на героите, както и метода, който шоуто завършва всеки един епизод.
Вчера дори Google отпразнува огромния успех на шоуто, което публикува страхотна снимка точно до бара за сърфиране. Това е доказателство, че шоуто е изключително добре разбрано навсякъде.
Всичко започна през 1998 г., когато Flash Professionals от Mondo Mini шоута решиха да изложат още една сделка с карикатури, както и да измислят нещо, което светът никога не е виждал досега. Това също е доказателство, че Good Tree Good Friends не е анимация за децата, е нещо като анимация, предназначена за възрастни. Следователно тениските, въртящи се тези теми, също са за възрастни, тъй като всеки един стил е толкова жесток, колкото може да бъде. Силно оценяваме работата, която момчетата от Mondo Mini Decious са свършили, както и казваме благодарение на тях за надграждането на анимационната индустрия.
В шоуто Happy Tree добрите приятели има по -малко диалог, но един метод или още един човек разбират самото действие. Е, нека да предоставим огромна похвала на щастливите дървета добри приятели, както и някои отлични концепции за анимационни тениски!
Щастливо дърво добри приятели изображение
0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Funkrush-Линия на тениската

Funkrush е линия за тениска, която е специализирана в продажбата на градски улични дрехи, щампи и аксесоари. Техните дизайни обикновено са вдъхновени от известни телевизионни сериали като: Game of Thrones, House of Cards, Hannibal, Homeland, The Walking Dead и т.н.

Но те също продават класически дизайни на тениски за тези, които искат по-малко цвят в облеклото си. Техните дизайни са изработени с висококачествена тъкан и те ви гарантират, че няма да се притеснявате с проблеми, идващи от тъканта. Ако не искате да харчите твърде много пари за тениска или на плакат, можете лесно да посетите секция Funkrush on Sale, където началната цена на тройниците е само 4,99 £. Те ни удивляват всеки ден с нови пристигащи тийнейджъри, които ще бъдат идеални за някой, който бърза или иска да закупи най -новия продукт на своя уебсайт. Това, което наистина ги прави различни от останалите компании, е, че те въведоха категория на Lookbook, в която можете да видите визуализация на дизайни и отпечатъци, създадени през последния сезон – 2014.

Имайте предвид, че предлагат на клиентите напълно безплатна доставка за поръчки над 100 £! Забавлявайте се да пазарувате!

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Гола неделя през уикенда Продажба-20% отстъпка от всички тениски

Гола неделя празнува този специален уикенд с готина 20% отстъпка от всички тениски, налични на сайта. Всичко, което трябва да направите, за да се насладите на него, е да въведете кода на ваучера „Продажба“ при касата и вие “добре да отидете. Офертата ще приключи на 2 април, така че отидете да вземете вашата много обичана нишка сега!
Можете също така да прочетете много повече за Naked Sunday в предишна публикация, която направихме за линията. като тях на

Facebook за текущите актуализации.
Продажба на тениски на Nake Sunday:
Лондонската каша Upsounds на Brixtonthe Odyssey [ремиксирана]

0/5 (0 отзиви)