Archive: August 30, 2022

Uncategorized

Нови стилове на тениски от чичо Фриц

Нови дизайни на тениски
Не всички ни харесват нова колекция? Чичо Фриц все още е мърморен, както и саркастичен, както и ще продължи да присмива на вашите хипстърски методи на преработения си сайт, където добави някои нови дизайни на тениски. С лесни дизайни, колкото и изключително мощен магазинът да пусне тези нови тениски за всички: жени, както и мъже. Можете да ги закупите в чичо Фриц в интернет магазина, както и по същия начин можете да спазвате свежи продажби, както и отстъпка
Домашен пивовардинг, можете да пренебрегнете постоянните му оплаквания, както и сарказъм за минута, ще забележите, че ще се проведе също продажба:
25% отстъпка от продажба
Тази стара пердета има също така страница във Facebook

0/5 (0 отзиви)

Тениска Mock Up!

В услугата за тениски се нарича широко известна услуга се нарича Mock-Up. Добре е разбрано, че в Купуване, за да си имаш страхотна тениска, трябва да повярваш за дизайна, но също така трябва да повярваш точно как точно този стил ще изглежда на действителната тениска. Така че виждате, че и двете неща са изключително важни, както и по -скоро необходими за всеки друг. От една страна, стилът трябва да изглежда дръзко, но от друга страна, в покупка, за да види как точно ще изглежда на тениска, ако цветовете във форма с действителния цвят на ризата.
И така, хората изискват да се подиграват с ризите си. Тази услуга е изключително полезна за изключително мнозинството от създателите на тениските стилове. Като нас, например. Така че, ако искате да се подигравате с вашия тройник, почувствайте се безплатно да отидете на този сайт: публикувайте вашата снимка, която трябва да е JPEG или GIF, както и Voila, както казват французите! Наистина е всичко толкова просто, ако вярвате в това. Можете също така да изберете от огромен цвят на цветовете. Можете да съберете всякакви страхотни снимки само за харесване.
t тениска дизайн

0/5 (0 отзиви)

15 напълно безплатни музикални вектори

дизайнери обичат безплатни, които правят живота по-прост и им помагат да създадат по-висококачествена работа. Напълно безплатните вектори са полезни, напълно безплатни векторни опаковки още повече. За щастие, има много талантливи графични дизайнери, които са готови да раздадат работата си, за да се възползват от останалите от нас.
Ако планирате парти, трябва да решите мястото, да направите списък с покани и да проектирате флаер или плакат. Произведението на изкуството за популяризиране на вашата партия трябва да бъде така, че вашите приятели и други партийни животни да говорят за това седмици. Тук можете да изтеглите няколко фантастични вектори за нощен живот и музика като начало за вашето оформление и графика.
Безплатен музикален вектори Изключване тук!
Music vectors15 Напълно безплатна музика Напълно безплатен VectorsDownload тук!
15 Напълно безплатна музика напълно безплатни вектори15 Напълно безплатна музика напълно безплатна вектори15 Напълно безплатна музика напълно безплатен вектори15 Напълно безплатна музика напълно безплатна вектори15 Напълно безплатна музика напълно безплатен вектори Изключване тук!
Безплатна музика Vectorfree Music Vectorfree Music Vectordownload тук!
Безплатна музика Vectorfree Music Vectorfree Music Vectorfree Music Vectordownload тук!

0/5 (0 отзиви)

Илюстрация на деня от Джон Холкрофт

Илюстрация на деня – Джон Холкрофт
Вече ви разказах за смелия илюстратор на име Джон Холкрофт. Неговата работа ни показа, че живеем в токсично общество, което обрязва човечеството. Днес, отивайки на страницата му във Facebook в търсене на нови сатирични илюстрации, намерих вдъхновяващо парче. Илюстрацията има като фокусна точка бебе в яслите си, играещо с пистолети вместо играчки. Децата растат в общество, пълно с насилие. Те виждат насилие навсякъде: телевизионни предавания, игри, филми, списания, книги и дори по улиците. В резултат на това много повече и много повече родители са загрижени за безопасността на децата си и изглежда реагират на насилие с много повече насилие. Това е начинът да разрешим проблемите на нашето общество? Научаването на децата как да се предпазят, като сложат пистолет в ръцете си? Това са някои въпроси, с които Джон Холкрофт се справи с нас, след като той е нарисувал смислена илюстрация.
За да научите много повече за Джон Холкрофт, посетете предишния ни пост за него.

0/5 (0 отзиви)

Най -добрите работни места на Майк от иновативни монети

най -добрите работни места от Майк от иновативни монети
Както най -вероятно можете да се предположи от заглавието, Майк е гръцки изпълнител, който стилизира различни аспекти за мрежата, както и за мобилни приложения. Той е известен с това, че произвежда креативи, които предлага логотипи, икона, както и илюстрации. Освен цялата си работа като илюстратор, той също е като в дизайна на играта, така че той произвежда уебсайтове, мобилни приложения, iOS икони, както и индивидуални интерфейси на всеки ден. Когато видите неговия уебсайт, можете веднага да видите, че той абсолютно обожава цветовете, както и той ги използва по различни начини, произвеждайки стилове, които са естетически приятни.
С повече от 12 години опит, Майк се справи да произведе няколко от най -добрите работни места в уеб дизайна. Днес ще ви покажа предпочитаните от нас работни места от този отличен графичен дизайнер:
StyleBee: IOS/Android приложение. Можете да видите цялата работа тук.

–IOS Икони

Уебюеле: Уебсайт, който ще ви помогне да се отпуснете, както и да ви мотивира да се настроите в вибрацията Ukulele. За повече информация щракнете тук.

– Механична пеперуда на Да Винчи

IOS игрални герои

Mozkair – Мобилно приложение, което ви помага да произвеждате живи мозайки от вашите собствени изображения

Ако изборът ни не ви е убедил в отличното умение, което се намира в графичен, както и в дизайнера на игри Майк, можете да видите неговия профил на дрибъл, както и в официалния му уебсайт. Ако решите, че искате да се свържете с Майк за допълнителни притеснения или да го наемете, просто трябва да отидете в дъното на неговия уебсайт, както и в десния ъгъл, ще откриете категория електронна поща.

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Дизайн Смесена напитка пакет от Големи 7 дни оферта

Тук е списък на съдържанието на пакета. Здравейте всички! Имаме отлични новини! Хората от Desirecious планират отдавна наистина страхотна оферта, както и сега тя е подготвена само за вас. Този пакет е само дълготрайни 7 дни, както и се нарича стил на смесена напитка в стила. Проверете какво е включено. Мога да се обзаложа, че няма да откриете много по -добра оферта в мрежата тази седмица. Търговията на дребно е $ 829, както и пакетът върви за 29 долара, така че просто погледнете списъците на включеното, както и изберете това, което откривате интересно.
Дизайн смесена напитка пакет

Тук имате списък с сделките с пакети:
Дизайн смесена напитка пакет

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Художникът на деня- Том Екерсли

Сто години са изминали, откакто Том Екерсли е роден в Ланкашир, Нова Англия. За да отпразнувате рождения му ден, предлагам да разгледате по -задълбочено живота му и работата си като художник на плакати, илюстратор и графичен дизайнер. Том Екерсли се смята за един от основателите на съвременния графичен дизайн. В ранната си кариера като дизайнер на плакати на свободна практика той създаде някои шедьоври, които смаяха медийната аудитория, като носят нещо различно. Неговите плакати са комбинация между геометрични форми и остроумна типография. Следователно неговите дизайни са омагьосване на окото и дори в днешно време се счита, че има стъпаловидни камъни на индустрията за графичен дизайн. Между многобройните компании, които поискаха Tom Eckersley Services, трябва да споменем: Гинес, Shell Max, Gillette, British Petroleum, Музей на Imperial War, Министерството на информацията и т.н. Дори ако част от вас може да си помисли, че дизайните му са били твърде абстрактни и трудни за разбиране, никога не трябва да забравяме, че наследството му продължава да живее дълго след злощастната му смърт. През 1954 г. Екерсли стартира в своя Natal Country UK: Първият бакалавърски курс по графичен дизайн в Лондонското училище по печат (LLC сега). Той беше успешен дизайнер и илюстратор с страхотна международна подкрепа и с талант, който вдъхнови поколения прогресивни дизайнери повече от 30 години.
Страхотен художник винаги ще намери начин да запази наследството си жив, в негова чест Лондонският колеж за комуникация организира изложба тази година, като някои от невероятните му, умни дизайни на плакати. Нека го помним, като разгледаме някои от експонатите, представени в галерията.

0/5 (0 отзиви)

Irena Zablotska включва някои концепции за рисуване на тениски

Irena Zablotska е илюстратор, базиран в Украйна, живеещ в Lviv. Тя е съосновател на Keepa, студио за стил, който се фокусира върху илюстрация, графична, мрежа, както и дизайн на интерфейса. Нейната работа е представена в списанията Хък, Калдонекултиво, както и изтрити сцени; както и тя е помогнала на клиентите толкова разнообразни като Elle, както и EPOS. Нейната работа е великолепна комбинация от силни форми, силни цветове, както и геометрични модели, инкрустирани в тях.
Това, което видяхме в този художник, беше именно жизнените стилове, както и очарователната графика, която може красиво да бъде във форма като отпечатъци от тениска. Харесваме и жизнени, както и направените графики, както и обожаваме какво представляват нейните рисунки. Ние възнамеряваме да видим много повече от нейните рисунки в бъдеще, тъй като тя върши страхотна работа.
Отпечатани стилове (1) Тениска Designtshirt Designprinted Styles (4) T Tee Rakttt Tee Designsprinted Styles (7) Печатни стилове (8) Печатни стилове (9) Печатни стилове (10)

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Готина тениска на деня#96

Отдавна се има предвид, че публикувах готина тениска на деня, така че следващият дизайн е полезен за тази категория. Можете да намерите различни версии на един дизайн, които са доста оригинални при интерпретирането на елемента на черепа. Можете да намерите тениските в Spoak Clothing, в техния магазин BigCartel.
Хвърляне на формата от Discquant

0/5 (0 отзиви)

Време е! Вашият веднъж годишен шанс да спестите големи на тази знаменитост-любима марка

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Благодаря на есента кашмир за спонсориране на този пост. Всички мнения са мои.

Добрата продажба на проба може да бъде акцент на годината на бюджета на бюджета. Разбира се, трябва да отблъсквате конкурентните купувачи – но си струва, когато се приберете у дома с дизайнерски стоки на достъпни цени. И през есента, примерните продажби поемат допълнителна работа за подкрепа на вашата репутация като отличен подарък. Когато сестра ви отваря тази кутия за подаръци, за да намери прекрасен пуловер кашмир, например, тя със сигурност ще бъде впечатлена.

Продажбата за задължителна пломба тази година е есенната продажба на кашмир падане в шоурума в Ню Йорк на дребно. Ще имате подбор на пуловери, жилетки и дори рокли на MIDI от памук, кашмир, кашмирните смеси и вискозни участъци – с цените на мъжките, жените и децата ‘намалени до 75%.

Любимска марка

Есенният кашмир е бил наоколо от средата на 90-те години. Можете да намерите марката на рафтовете в Neiman Marcus и Nordstrom, а на гърба на любимите си модни, включително Тейлър Суифт, Емили Блънт и Джесика Алба.

Лесно е да се види защо марката е толкова популярна. Есенната кашмирана линия балансира носене и стил по най-добрия начин. Няма да намерите никакви “шокове и страхопочитание” парчета, които са били предназначени единствено за пистата, но и няма намек за същото, едно и също.

ПРОДАЖБА ПРОДАЖБА ЗА ФАЙЛ 2019

Есенният кашмир редовни цени на дребно варират от средата на $ 100s за най-висок до $ 600 или повече за плетена яке. Въпреки качественото майсторство и дизайна на точките, тези цени са супер за средната бюджетна мода. Но това са за продажбите, нали?

Наклонете тези цени с до 75% и аз съм на всички. Инвестиционен пуловер, който ще нося в продължение на години, за около $ 125? Подпишете ме. Ако искате и в това, ето какво трябва да знаете.

Продажба на есента кашмир

Спестете до 75% отстъпка на дребно в понеделник, 2 декември, 6 декември, 10:30:30pm Началник, декември 9-петък, 13 декември, 10:00-6:30pm

231 West 39th Street, 11-ти етаж, апартамент 1111 Между седмото и 8-ми Avenues Ню Йорк

Есен кашмир Продажба Топ снимки

Използвайте някоя от тези парчета, за да надстроите стандартния дън-и пуловер. Или двойка новия ви пуловер с изкуствена кожа кльощави панталони и ботуши за глезена за скрит нощен вид.

Визуализация на любимите си поглед към Autumncashmere.com и след това се насочете към шоурума, за да пазарувате.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.