Archive: April 29, 2022

Uncategorized

Тениски на Star Wars: Yoda

Междузвездни войни е това, което наричат ​​вечни. Не само заради футуристичните образи и новото, което донесе по това време, но най -вече защото има много въображаеми, а също и интелигентни гледни точки. Може би най -известният герой на „Междузвездни войни“ е Йода. Този човек наистина знае как да им каже всички. Той е умен, понякога и деца. Ето защо го правят. Те мислят за някакъв вид пророк и му дават малко и сладко тяло.
Като толкова странен герой, той привлече вниманието и той стана звезда в индустрията за дизайн на тениски. Хората просто обичат тениските с Йода на върха. Трябва да призная, че със сигурност съм носил такъв тройник, защото има вещество, има аромат и дава усещане за каквото и да е.
Предполагам, че всички знаят страхотните цитати на Йода. Някои от тях са отпечатани и на тениски, шапки, ризи като цяло и всичко, което се отпечатва.
Ето някои наистина страхотни цитати.
„Готови ли сте? Какво знаеш за готов? В продължение на осемстотин години съм обучил джедаи. Моят собствен съвет ще продължа да продължа да се обучавам. Джедай трябва да има най -дълбокия ангажимент, най -сериозният ум. Този отдавна съм гледал. Целият му живот е отгледал встрани … към бъдещето, към хоризонта. Никога не е ума му къде е бил. Хм? Какво правеше. Hmph. Приключение. Той Х. Вълнение. Той Х. А джедай копнее не тези неща. Ти си безразсъден. ”
„Размерът няма значение. погледни ме. Съдете ме по моя размер, нали? Хм? Хм. И добре, че не бива. За моя съюзник е силата и мощен съюзник е. Животът го създава, кара го да расте. Енергията му ни заобикаля и ни обвързва. Светещи същества сме ние, не тази груба материя. Трябва да почувствате силата около себе си; Тук, между вас, аз, дървото, скалата, навсякъде, да. дори между земята и кораба. ”
И ето някои от най -популярните тениски на Star Wars:
Междузвездни войни тениски

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Висококачествени типографски отпечатъци и плакати

Фабриката за диня: Типографски отпечатъци и плакати
Фабриката за диня е доста нова в тази индустрия, но те обещават да впечатлят. „Прясно изцедено изкуство за всички“ е част от логото им, което означава, че те произвеждат почти всяка седмица нови висококачествени типографски отпечатъци, плакати и скици. В диапазона от мотивационни отпечатъци и плакати до монохроматична работа, този безвременен черно -бял вид, ще намерите на уебсайта им всичко, от което се нуждаете за вашия дом или офис.

Имали ли сте лош ден на работа или може би децата ви са ви дразнили тази сутрин на закуска? Не се притеснявайте, фабриката за диня има отпечатана мотивационна оферта, готова да бъде изпратена на вашия адрес. Фен ли сте на „Пази спокойна сага“? След това, отново фабриката за диня може да ви помогне да намерите перфектната ситуация „Пазете спокойствие“ за вас. Мотото им е подобно на модната индустрия: „по -малко е повече“ и подчертава цялата им работа. Всеки плакат и печат се предлагат в различни цветове и размери, тъй като целта им е да угоди на всеки клиент. Тъй като те са честни и над борда, те също имат политика за безопасност, така че ви гарантират, че вашият продукт ще пристигне безопасно на местоназначението му.
Ако тези причини не са ви убедили да закачите изкуството им на стената си, вижте техните отстъпки:
-Буй 2, вземете 1 безплатно
-Зъщайте 4, вземете 2 безплатно
-Зъщайте 6, вземете 3 безплатно
-Зъщайте 8, вземете 4 безплатно
-Покужи 10, вземете 5 безплатно
Забележка: Безплатните артикули трябва да са с равни или по -малки размери.

0/5 (0 отзиви)