Archive: February 25, 2023

Uncategorized

Удобно и модерно облекло за мами в движение

, когато вярвам за удобното и модерно облекло за мами в движение, вярвам в това елегантно, но удобно мътни с деним, както и яке. Животът ми винаги е в движение. От отпадането на моето дете, което започна детска градина миналата седмица, вдигайки се до моята консултантска работа на пълен работен ден, блогове на пълен работен ден, създаване на време за домакинство, както и приятели, животът ми не е нищо друго освен зает. Често се съмнявам как точно съм в състояние да жонглирам, както и да се справя с всичко. С забързания начин на живот едно от нещата, които ме подпомагат да се ориентирам от точка А до Б, е да открия комфорт в това, което нося. Първото нещо, което търся, когато става въпрос за това, което носенето са удобни обувки. Колкото и да харесвам елегантни, както и модерен външен вид, удобните дрехи, както и обувките, сега са моята грижа като мама в движение. Всеки път, когато намирам продукти, които имат комбинация от елегантни, както и комфорт, не се колебая да го добавя към гардероба си.
Наскоро се запознах с обувките на Роти, както и те са най-стилните, удобни обувки за жена/мама в движение, които съм използвал досега. За мен тонът на бижута на Rothy, както и Mocha намаляват Slouches, се вписват идеално в моя начин на живот. Бях в ужас точно колко удобно се вписват. Много по-важното е, че той се прави с материали с ниски отпадъци, с ниски ефект, както и сглобени ръчно за високо качество. Изключително точно как рециклираните пластмасови бутилки с вода могат да се трансформират в удобни обувки. Тези млечници могат да се използват с много всичко.
По -рано носех „мока за намаляване на моката“, за да работя сдвоено с кафява пола с молив, както и блуза. Също така го сдвоих със суитчъри за задачи, след като избрах детето си Нолан от институция (както се вижда на снимките). „Мокалерите с цветни оцветители“ бяха сдвоени небрежно с дънки, както се вижда в тази публикация за обяд/брънч с приятели. Тези обувки са гъвкави, както и цветовете са идеални за есента. Не мога да изглежда, че тези обувки са изключени. Откриването на обувки, които мога да нося през цялото време, както се чувствам страхотно, е задължително.
Какво нося:
Плодките на Роти: Тук, // Чанта: Подобно тук/тук // дънки: тук; Топ: Тук // Яке за деним: тук; Шапка от loc, подобна тук/тук // суитчъри: тук; CAP: Ето

< >

Тази публикация е спонсорирана от Ръти. Както винаги всички мнения са мои.
Удобно и модерно облекло за мами в движение

Може да се насладите и на вас:

Как да освежите работната си облекла това …

Новогодишни концепции за облекло за …

Вълнуващи модни модели, които да погледнете през 2022 г.

Основи на гардероба, които изисквате да имате сега

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Uncategorized

Дизайн на блуза на принцеса в стил Raglan: Урок за начинаещи

Извиняваме се, че закъсняхме тази публикация за дизайна на блузата на принцеса Cut. След като получихме молби от нашите читатели, най -накрая взехме решение да излезем с лесен урок за блуза DIY, особено за тези, които обичат да се зашиват у дома и да персонализират дизайна на блузата си. Всички заявки как да направите сари блуза у дома, са обяснени по -долу.
Тъй като блузата на принцесата и блузата в стил Раглан са доста ярост в наши дни, ние избрахме същото за урока. Без значение дори ако вашите сари са светски с по -малко до никакви работи върху него, страхотен дизайн на блуза може бързо да добави блясък на вашия външен вид, придавайки луксозно усещане на вашето сари. Много блузи за знаменитости в Боливуд също имат принцеси, изрязани на блузи, които се движат много добре с чисти или нетни сари, които преминават. Тези конструкции на блузата на принцеса могат да се предлагат в различни дизайни и модели. Но нека започнем с основен урок за дизайн на блуза принцеса.
За тези, които имат опит с тяхната шевна машина, ето усъвършенствана инструкция за изготвяне на чертежа за рязане на блуза със стъпка по стъпка ръководство, за да се направи блуза на принцесата, която се изрязва.

Докато правите дизайни на блузи, рязането е най -решаващото нещо. Това не само придава форма, но и прилягането и стилът зависи и от рязането на блузата и моделите. Погледнете!
Измервания на дизайна на блузата на принцеса
Дължина = 14 ½ ”гърди = 36” рамо = 14 ”талия = 30” дължина на ръкава = 9 ”кръгла ръка = 13”
Конструкции

За дизайна на блузата на принцесата Cut:
(1-13) = ¼ талия + ½ ”
(13-14) = 1 ½ ”или (1-2)
(14-15) = ½ ”
(16) = Център на (8-6)
(17) = Център на (14-2)
(17-18) = ½ ”
(6-a), (13-b) и (15-c) = 1 ½ ”(за шев)

Ако искате ръкав по -малко модел в дизайн на блуза принцеса:
(0-3) = 1/6 сандък
[SC: MediaD]

За предния профил на дизайн на блуза принцеса:
(0-1) = дължина + ½ ”
(1-2) = 1 ½ ”
(2-2 ′) = 1 1/2 ″ (на свой ред 1 ”и ½“ за шев)
(0-3) = 1/6 сандък + 1 ½ ”
(0-4) = ½ носене + ½ ”
(4-5) = права линия
(3-6) = ¼ гърди + ¾ ”(за плътно монтаж-1/4 CH + 1/4 ″ (или) 1/2 ″
(7-4) = 4 ”или 1/12 гърди + 1”
(4-10) = ½ ”надолу
(8-3) = 1 ”
(7-9-8) = крива на предната шия
(11-5) = 1 ”
(13) = ½ ”
(1-14) = ¼ талия + ½ ”
(2-15) = 1/12 гърди + 1 ”
(15-16) = 3/4 ”
(12) = Център на (10-6)
(6-a) & (14-b) = 1 ½ ”за шев

За модел без ръкави вземете това измерване:
(0-3) = 1/6 сандък
За ръкави:
(0-1) = дължина + ½ ”
(1-2) = 1 ½ ”
(0-3) = 1/12 гърди + 1 ”
(3-4) = 1/6 сандък + ¾ “
(1-5) = ½ кръгла ръка
(6-7) = ½ ”
(8) = Център на (0-4)
(8-9) = ¾ ”
(10) = Център на (8-4)
(10-11) = ¾ ”
(4-a), (5-b) и (7-c) = 1 ½ ”(за шев)

Източник: Pinterest.Comhow да режем тази блуза, когато измерванията на задната чернова 3 и 6, 1 и 13 не са същи, ако изчислим и нарисуваме?

Източник: BeautyHealthtips.in2. Този модел на блуза с принцеса с мрежа е един от най -модерните модели на блуза, идеални сега.
Източник: YouTube.com3. Ще намерите редица дизайни на блуза на принцеса. Ако не искате да изследвате фронта, можете да опитате няколко страхотни модели на гърба на блузата си.
Източник: Boutiquesareblouse.com4. Опитайте това специално рязане на блуза принцеса. Специалният модел със сигурност ще се сдобие с очни ябълки.
Източник: FashionPro.Me5. Вашите измервания на блузата на принцесата трябва да са точни, само тогава можете да носите зашеметяваща блуза като тази.
Източник: blogspot.com6. Принцесата нарязани блузи не само вървят добре със сари, но могат да бъдат сдвоени и с Lehengas.
Източник: Pinterest.com7. Изборът от голямото разнообразие от модели на рязане на блуза може да бъде трудна задача. Ето дизайн, за да направите вашия избор малко по -лесен.
Източник: Pinterest.com8. Уверете се, че вашата принцеса отрязана блуза се извършва правилно. Ето дизайн на блуза принцеса, който можете да получите зашит през зимата.
Източник: BeautyHealthtips.in9. Опитайте блуза за нарязани принцове с различни модели на шията. Можете да вземете вдъхновение от блузата по -долу.
Източник: YouTube.com10. Вижте тези дизайни на гърба, които опитвате на вашите модели на блуза принцеса.
Източник: GGPHT.comhope Това помага!
Уведомете ни, ако имате някакви съмнения с вашите дизайни на блуза DIY. Следете за много повече такива невероятни дизайни и уроци за блуза за това как да си направите сари блуза.
Препоръчителни статии
Брокатни дизайни на блузи нетни дизайни на блузи: чисти, дантелени и дълги дизайни на блузи за нетни сари лодки за врата Блуза дизайн Maggam Work Blouse Designs Designer Blouse Designs: От блуза на яке до огледални работни модели Zardozi бродирани блузи модерни сари блузи дизайни и модели дизайнерски блуза за сватба зимни дизайни на блуза без гръб

Uncategorized

3 Vintage Gucci чанти, които да добавите към вашата колекция

репутацията на Gucci в модната индустрия е несравнима. Луксозната марка съществува от 1921 г., а емблематичните му чанти са завист на модниците от десетилетия. Модна къща, известна със своето качество и изработка, чанти Gucci са безвременни парчета. Ако искате да добавите предварително обичана дизайнерска чанта към вашата колекция, Vintage Gucci е страхотен вариант.

Не само ще забиете първокласна чанта, която понякога е трудно да се намери, но и ще добавите парче модна история към гардероба си. Ето три винтидж чанти Gucci, които ще завъртят глави и ще изпуснат челюстите, когато влезете във всяка стая.

1. Чантата Jackie O

Чантата Jackie O Gucci | Снимка от iMaxtree

Наречена на бившата първа дама Джаки Кенеди Онасис, тази чанта е един от най -емблематичните стилове на Гучи. Структурираната му форма и елегантните детайли го правят безвредно парче, което може да се носи за години напред.

Когато търсите предварителна дизайнерска чанта, чантата Jackie O трябва да е на върха в списъка. Той добавя стил и елегантност и ще увеличи стойността само през следващите години.

Продавайки за около 1500 – 3500 долара, тази чанта е страхотно инвестиционно парче.

2. чантата Soho

Чанта Gucci Soho

Тази чанта Gucci е идеална за ежедневно облекло. Големият му размер и множество отделения го правят оптимален за носенето на всички ваши основни неща, докато опростеният му дизайн означава, че той може да бъде облечен нагоре или надолу.

Когато излезе за първи път, тази чанта се предлагаше в различни цветове. Черно, розово бежово и червено са единствените налични цветове сега. Така че, ако искате друг цвят, ще трябва да го получите предварително собственост.

Чантата е изключително универсална, тъй като регулируемата му каишка ви позволява да я носите като кръстосано или като чанта за рамо

Цената на около 1200 долара за реколта сайтове, чантата Soho е страхотна всекидневна опция за тези, които искат да инвестират в чанти Gucci.

3. Чантата с бабука

Gucci Babouska, обсипана средна чанта в Бостън

Тази чанта е един от най -уникалните стилове на Gucci. Неговите сложни детайли за мъниста и пискюли го правят отлично парче, докато просторният му интериор означава, че може да се използва като ежедневна чанта или изявление за специални поводи.

Любим на емблематичната певица Риана, чантата Babouska е видяна за първи път през 2006 г. и оттогава е желана от Fashionistas.

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода, лятна мода
Пролетна ваканция 2022: Най -модерните бански костюми за пазаруване точно сега

Ако търсите винтидж дизайнерска чанта, която ще върти глави, Babouska е идеалният вариант. Той може да бъде облечен нагоре или надолу и ще добави нотка на лукс към всяко облекло.

Продавайки за около 2000 долара за предварително обичани сайтове, чантата Babouska е страхотно инвестиционно парче. Вижте тези луксозни чанти и други, за да вземете парче, което да добавите към вашата колекция.

Инвестирайте в реколта чанти Gucci

Готови ли сте да закупите първата си винтидж чанта Gucci? Направете своите изследвания, за да сте сигурни, че получавате такова, което е автентично и в безупречно състояние. На пазара има много фалшиви чанти Gucci, така че е важно да сте сигурни, че купувате от достоверна източник.

Когато инвестирате в винтидж чанти Gucci, получавате част от историята на модата, която ще продължи цял живот. Тези чанти са класически, безвременни парчета, които могат да се носят година след година.

Научете повече за луксозните дизайнерски чанти, като проверите другите ни статии в модната категория.

Uncategorized

Как да сдвоите блузата на сари с нещо различно от сари

сари блузи- най-важният елемент от гардероба, който е създаден да носи със сари. Но това е 2016 г. и хората поемат мода на съвсем различни нива. И така, има ли други начини да стилизирате блузата на Сари?
Как да стилизираме блуза сари:
Е, имаме някои идеи за ръкави. Те обаче не са изцяло радикални и много модници вече са изтъкали териториите на сари блузи, които се носят по различни начини. Така че, нека ви дадем някои идеи:

[Също така прочетете: Най -актуалните 35 разкрасени дизайни и модели на блузи на Сари]]
1. Носете ги с панталони!
Да, чухте ни правилно. Модните дизайнери всъщност са направили модели да носят дизайнерски блузи не само със сари, но и с красиви панталони. Тънките панталони изглеждат страхотно със сари и сари блуза и този стил на синтез всъщност поема фантазиите на много дизайнери. Ето някои погледи на сари и панталони:

2. Носете ги с панталони Dhoti
Ако смятате, че носенето на сари блузи с тънки, официални панталони е добра идея, тогава носенето им с панталони Dhoti изглежда еднакво зашеметяващо между другото. Видяхме и този поглед на пистата и няколко актриси също носеха блуза сари с панталони, стилизирани от Dhoti. Това е доста стил на сливане и изглежда страхотно с тежки бижута. Бихме казали, че това е много съвременен стил и можете да го пренесете на сватби или модно събитие. Просто имайте предвид, за да сте сигурни на Dhoti на място, преди да се стремят!

3. Сдвоете ги с поли
Ако сте запалени с не толкова конвенционална блуза като блуза за обвиване (и ако не е твърде блестяща), можете да я сдвоите със саронг или дълги поли. Ако обаче бихте искали да го размажете малко, винаги можете да добавите малко бижута с полите. Дизайнът върви добре и с обикновени поли. Вижте тази блуза:
Този моден блогър извежда сари и поли на изцяло ново ниво с нейното облекло за синтез. Можете също да използвате тази идея и да добавите Saree или Dupatta Pallu, за да подобрите вашия коефициент на синтез.

4. Сдвоете ги с вашата леенга
Ако вече имате красива Lehenga, но не знаете с какво да го сдвоите, можете да използвате един от блузите си, за да изберете вашата леенга. Можете да изберете да имате дупата или можете да се оголите, всичко зависи от вида на стила, който искате да имате. Това всъщност е един от най -добрите начини за използване на блузата на Сари. Можете да изберете блокиране на цвят или дори да контрастните цветове. Въпросът е, че можете да разтърсите блузата си сари с почти всичко!

[SC: MediaD]
Търсите вдъхновение за вашата флорална леенга? Вземете сигнали от този модник, който оформяше флоралната й лехенга (имайте предвид, флоралните дизайни са друга популярна територия тук) с черна основна блуза сари. Тя добави брокат злато Палу, за да внесе малко блъскане в облеклото си.
Ако искате да го опростите, използвайте блузата си и я стистете с обикновена пола като този моден блогър:
Тъй като пачуъркът също е доста популярна тенденция, можете да използвате обикновените си блузи за пачуърк Lehenga. Погледни това!

5. Дайте на блузите си денимна доза
За онези дами, които не могат да живеят без своите деним, опитайте този стил и модират облекло, като сдвоявате любимите си деним със сари блуза. Можете да изберете да отидете LowKey с основна сари блуза или можете да бъдете малко смели с този външен вид. Изборът е твой!

Това е всичко от нас. Сега не сте ли изненадани от големия брой начини, по които можете да оформите блузата си сари?
Източник на изображения: pinterest.com, blogspot.com
Препоръчителни статии
Как да носите памучни блузи на Chanderi за различни поводи как да носите топчета на културите, докато блузи помнят тези идеи, докато получавате блузата си зашити изкуството да изберете дизайн на блуза Какъв тип блуза подхожда на формата на тялото ви? Боливудска блуза дизайни Madhuri Dixit Blouse Designs къде да получите дизайнерска блуза в Делхи къде да получите дизайнерска блуза в Хайдерабад

Uncategorized

Ultimate Fashion Guide за жени, които отиват на почивка през лятото 2022

Джулия Кикова / Unsplash

Последните 2 години бяха изключително трудни за почти всички. Не само от опасността от Ковид, тъй като той попречи на много хора да имат мечтаните си сватби или ваканции.

През 2022 г. рекорден брой хора са резервирали празници в чужбина, както и така, ако сте един от късметлиите, които ще отидат на екскурзия това лято, може би се чудите какво изисквате да вземете, за да изглеждате стилно, независимо дали сте Ваканция в европейски град или на плажа.

За щастие, има някои основни скоби, с които можете да се справите с празника, които ще се съчетаят навсякъде, където отидете.

Вземете палто или яке

Това е много повече британски проблем, но може да се случи на всеки. Ходите на почивка, както и вали – въпреки че е средата на август. Бъмър!

Един от методите, който трябва да се подготви за това, е да донесете палто или яке. Те не е нужно да се задушават, както и всъщност, има много рутинни, както и якета с плюс-размер на Великобритания, които са създадени с носене на лятото. Така че, дори и да не вали, все пак можете да го пуснете, както и да изглеждате стилни.

Тамара Белис / Unsplash

Sunhats са задължителни

Лесно е да игнорирате стойността да се предпазите от слънцето, особено когато се опитвате да го накиснете на този плаж в Италия. Въпреки това можете естествено да се осигурите от вредни UV лъчи, като използвате слънчева шапка, както и не, шапка на контейнери или бейзболна шапка не е това, което е посочено от слънчева шапка в този смисъл!

Носете шапка с широка периферия, изработена или от слама или памук, както и се уверете, че е дишаща. Това ще осигури подходяща сигурност за главата ви, раменете, ще се справите с (и дори оръжията), както и ще поддържате и главата си хладна.

Вземете обувки!

Това може да изглежда като странен проблем, но когато отидете на почивка, вероятно ще изисквате много повече от един чифт обувки.

Това е да се справите с различните температури, които може да изпитате и, разбира се, да предоставите подкрепа, когато участвате в различни дейности. Искате да сте сигурни, че използвате идеалните обувки с възглавници, ако ходите на дълги разстояния. Не искате да използвате броги на плаж!

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода, лятна мода
Точно как да стилизирате минималистично облекло със стилни слънчеви очила

Без кожа

Ще искате да опаковате куфара си с дрехи, които са леки, както и дишащи, особено ако пътувате до Карибите или друг топъл климат.

Винаги е донякъде привлекателно да приемате кожа или други тежки материали, тъй като може би вярвате, че изглеждат готини. Докато го правят, много по -добре е да вземете по -леки дрехи, като поли, както и върхове, изработени от бельо, както и памук. Това ще ви позволи да останете страхотни, както и ще изглеждате отлично в точно същото време.

Tankinis са в

Сега, на темата за плажа. Какво има?

Е, дами, ще се радвате да разберете, че бикините не отиват наистина никъде, но за най -голям поглед, докато слънчеви бани на плажа, може да искате да инвестирате в танкени. Те по същество са върхове на резервоара за съхранение, изработени от същият материал като плувни костюми, както и бикини дъна или горещи панталони, изработени от същата материя. Те изглеждат страхотно, те са и тенденции, както, разбира се, ще ви държат покрити!

Пауза за кафе: комплект за гнездене

Напоследък съм обсебен от цветовата комбинация от корал и тил. Труден е да се издърпате в тоалети или интериорен дизайн, но ми харесва този малък, доволен поп цвят тук с този комплект от бюро от Poppin, който има тонове ярки кухини. Комплектът за гнездене е 16 долара. Комплект бюро за гнездене на картон + Aqua Checka (L-2)
Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от най -новите ни съобщения тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Uncategorized

6 Задължителни аксесоари за улично облекло, за да издигнете вашия стил

с помощта на Adobestock

Всички сме били там, гледайки в огледалото, усещайки, че нещо липсва от нашето облекло. И може би имате дънките, креативна тениска и елегантни маратонки. Но някак си чувстваш, че ти липсва нещо, което може да даде тласък на външния ви вид. Имате нужда от нещо допълнително, за да издигнете гардероба си от просто „улично облекло“ до „Герой на уличните дрехи“.

И така, какви вълшебни предмети могат да превърнат общото облекло в задължителен вид? Как можете да донесете блясък от общото улично облекло, което имате? Ето задължителни улични облекла, които могат да ви помогнат да приведете суперзвездата във вас:

1. Капаци

Днес капачките могат да се считат за ежедневен функционален аксесоар, който може да ви накара да изглеждате елегантни, като същевременно използвате и сте сени, когато сте навън в деня. И днешните шапки се предлагат в различни дизайни и марки, които ги направиха задължително парче от гардероба ви. Например, всички са след капачка от нова ера, защото са модерни, което показва, че не можете да сбъркате с нея.

Капаците правят добър телбод в гардероба ви и те могат да изглеждат невероятно, когато са сдвоени с всяко облекло. Можете да изберете невероятни шапки със специални графични дизайни или да търсите обикновени цветни капачки. Ако се чувствате смели и уверени, можете също да си персонализирате шапките си с всеки дизайн или текст, който искате, като вашето име, вашия бизнес или името на любимата ви музикална група.

2. Колан

Коланът може да бъде страхотно допълнение към вашето облекло за улично облекло. Той може да придаде класическо и елегантно докосване, да добави поп цвят на вашия тоалет, да разчупи монохроматичен вид и да подчертае линията на талията си.

Най -добрата част за коланите е, че има много възможности за избор. Можете да ги намерите във всички различни размери, форми и цветове. Освен това, коланът може да бъде точка за закрепване на други аксесоари, включително вериги и слънчеви очила. Коланът може да допълни всяко улично облекло, което искате да изберете, от къси панталони, панталони, огромни тениски и рокли.

3. Слънчеви очила

Друг аксесоар, който може да ви помогне да подобрите модата на уличното си облекло, са слънчевите очила. В крайна сметка, нищо никога не може да избере чифт слънчеви очила, независимо дали разклащате основни тениски, графични тройници или качулки.

Има различни кадри, стилове и цветове, от които можете да избирате в зависимост от формата на формата на лицето, предпочитанията и външния вид, за който се стремите. Например, ако искате летен външен вид, можете да помислите за слънчева очила с пластмасова рамка или тънка метална рамка с тъмни нюанси. Можете също да изберете слънчева очила с форма на авиатор, ако искате вид от висок клас.

4. Шалове

Шаловете са универсални аксесоари, които можете да използвате, за да покриете главата или шията, раменете, краката, талията и ръцете за топлина и защита. Но освен тяхната функция, шаловете могат да бъдат и още едно страхотно допълнение към вашия ансамбъл, усилвайки външния ви вид. Всъщност можете също да ги носите като колан или вързани около кръста, за да подчертаете облекло.

Шаловете се предлагат в много различни модели и цветове, които могат да бъдат смесени, за да съответстват на всяко облекло, от пуловери до дънкови якета. И в зависимост от вашия стил и личност, можете да направите своя избор.

Вижте също

Пролетна мода, зимна мода
Тенденциите на райета пуловер, които ще видите навсякъде през 2022 г.

5. вериги

Веригите са страхотен начин да добавите малко предимство към тоалета си. Веригите могат да бъдат стилни, независимо дали се опитвате да намерите много по -небрежен вид или се опитвате да облечете тоалет. Те също са достатъчно универсални, за да се носят с почти всякакъв стил или аксесоар. Ако имате ежедневен вид, опитайте да сдвоите бижута с дънки и тениска или дори суитчър.

Ако се премествате за вечерта и искате нещо много по -официално, помислете да включите един от другите аксесоари за улично облекло във вашето облекло. Добавете очарователно колие от златна верига за някаква добавена пица. Освен това можете да използвате сребърни вериги като гривни и да ги прикрепите към колана или якетата си, като ви давате улични дрехи в стил поп.

чрез Adobestock

6. Дребени дънки

Носенето на грапави или разкъсани панталони също може да добави някакъв характер към вашето облекло. Те ви дават възможността да носите нещо малко по -различно от нормата, което ги прави най -добре за тези, които обичат да правят стила си специален и да се стърчат от тълпата.

Здравите панталони също са добър избор, ако обичате цвета и текстурата, като се има предвид, че тези парчета обикновено имат и двете. Можете да намерите дънки в много различни цветове и модели, така че той предоставя безгранични възможности за креативност, когато ги сдвоите с други предмети в гардероба ви. Освен това, ако обичате да показвате кожата си, но не бихте искали нещо като пола, мини рокля или къса, тогава дрипавите дънки са най-добър избор, тъй като показват достатъчно кожа.

Заключение

Много мода е да се обличате и да изглеждате най -добре, но уличните дрехи са свързани с това, че сте безплатни в кожата ви. И най -доброто нещо, което можете да направите, когато става въпрос за модата, е да носите това, което се чувства удобно и елегантно за вас. Не е нужно да се чувствате разтревожени от изпробване на difnull