Ultimate Fashion Guide за жени, които отиват на почивка през лятото 2022

Feb 17, 2023 Uncategorized

Джулия Кикова / Unsplash

Последните 2 години бяха изключително трудни за почти всички. Не само от опасността от Ковид, тъй като той попречи на много хора да имат мечтаните си сватби или ваканции.

През 2022 г. рекорден брой хора са резервирали празници в чужбина, както и така, ако сте един от късметлиите, които ще отидат на екскурзия това лято, може би се чудите какво изисквате да вземете, за да изглеждате стилно, независимо дали сте Ваканция в европейски град или на плажа.

За щастие, има някои основни скоби, с които можете да се справите с празника, които ще се съчетаят навсякъде, където отидете.

Вземете палто или яке

Това е много повече британски проблем, но може да се случи на всеки. Ходите на почивка, както и вали – въпреки че е средата на август. Бъмър!

Един от методите, който трябва да се подготви за това, е да донесете палто или яке. Те не е нужно да се задушават, както и всъщност, има много рутинни, както и якета с плюс-размер на Великобритания, които са създадени с носене на лятото. Така че, дори и да не вали, все пак можете да го пуснете, както и да изглеждате стилни.

Тамара Белис / Unsplash

Sunhats са задължителни

Лесно е да игнорирате стойността да се предпазите от слънцето, особено когато се опитвате да го накиснете на този плаж в Италия. Въпреки това можете естествено да се осигурите от вредни UV лъчи, като използвате слънчева шапка, както и не, шапка на контейнери или бейзболна шапка не е това, което е посочено от слънчева шапка в този смисъл!

Носете шапка с широка периферия, изработена или от слама или памук, както и се уверете, че е дишаща. Това ще осигури подходяща сигурност за главата ви, раменете, ще се справите с (и дори оръжията), както и ще поддържате и главата си хладна.

Вземете обувки!

Това може да изглежда като странен проблем, но когато отидете на почивка, вероятно ще изисквате много повече от един чифт обувки.

Това е да се справите с различните температури, които може да изпитате и, разбира се, да предоставите подкрепа, когато участвате в различни дейности. Искате да сте сигурни, че използвате идеалните обувки с възглавници, ако ходите на дълги разстояния. Не искате да използвате броги на плаж!

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода, лятна мода
Точно как да стилизирате минималистично облекло със стилни слънчеви очила

Без кожа

Ще искате да опаковате куфара си с дрехи, които са леки, както и дишащи, особено ако пътувате до Карибите или друг топъл климат.

Винаги е донякъде привлекателно да приемате кожа или други тежки материали, тъй като може би вярвате, че изглеждат готини. Докато го правят, много по -добре е да вземете по -леки дрехи, като поли, както и върхове, изработени от бельо, както и памук. Това ще ви позволи да останете страхотни, както и ще изглеждате отлично в точно същото време.

Tankinis са в

Сега, на темата за плажа. Какво има?

Е, дами, ще се радвате да разберете, че бикините не отиват наистина никъде, но за най -голям поглед, докато слънчеви бани на плажа, може да искате да инвестирате в танкени. Те по същество са върхове на резервоара за съхранение, изработени от същият материал като плувни костюми, както и бикини дъна или горещи панталони, изработени от същата материя. Те изглеждат страхотно, те са и тенденции, както, разбира се, ще ви държат покрити!

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *