5 Козметични марки, които оглавяват класациите сега

Apr 3, 2023 Uncategorized

2018, никога не ни недоволниха с въвеждането на гениални козметични марки. 2019 г. [се оказа] изненадващо по -голям, както и по -добър. Конкуренцията е ожесточена в отдела за чар, както и сериозно предоставя на всички да се движи за парите си. Козметичните марки, които се появяват, са сериозно впечатляващи. По -долу сме събрали феноменалните топ пет козметични марки, които сега оглавяват класациите, включително NYX Professional, M.A.C, Huda Beauty, както и други.

Всички тези марки очарователни марки непрекъснато се развиват, както и модернизират линията си от продукти, за да осигурят много по -добре за подходяща грижа за кожата.

Петте най -добри марки очаровани марки, които ще ви повлияят, за да се разклоните:
Започнете да запазвате, да се превъртате, както и да пазарувате, докато не намалите за тези най -добри козметични марки. Можете да кажете благодарение на нас по -късно.
1. Huda Beauty:
Тази страховита невероятна марка е огромна 1-0 на нашата скала на очарованието от един до 10. Марката беше мечтана от забележителния гримьор Худа Катън или тъй като тя е много по-добре разбрана като- Худа красота. Освен че е гримьор, Vlogger, както и един от най-добрите влияещи в Instagram, базираният в Дубай очарованието има гама за грим на Powerhouse. Включени са моливи за контур на устни, фалшиви ленти за миглите за очи, очарователна палитра за оглеждане на очи, 3D палитра с хайлайтър, фондация за синтетичен филтър, матови червила, както и кремообразни облицовки за устни. Можете да очаквате тези невероятни продукти да се трансформират, както и да ви накарат да сияете.
Източник: facebook.com/hudabeauty2. M.A.C:
От марката Charm, която ни запозна с предпочитаните ни грим за всички времена. Марката спечели награди „Очарование“ подред. Неназначените му продукти оставят кожата хидратирана, защитена, както и здрава. С разнообразие от овлажнители, почистващи препарати, както и грижа за очите, има услуга за всяка грижа за кожата. Други продукти на M.A.C като премахване на грим, червила, овлажнители, серуми за грижа за кожата, почистващи препарати, омекотяващ лосион, SPF крем, както и минерализиран почистващ препарат за вода, също осигуряват в отдела за чар.

Източник: Instagram.com/maccosmetics3. Rimmel London:
Тази година направете точка да се разклоните към Rimmel London. Марката гарантира гаранция за това, което поставяте на кожата си, както и има предвид селекциите ви за грим. Luxe Line of Products е старателно формулиран с нежни съставки. Разнообразието им от очни облицовки е изключително пигментирано, както и вероятно един от техните много по -изявени продукти, оставяйки зашеметяващи резултати. Предлага се в редица нюанси, финото предложение за облицовка се плъзга гладко, за да се начертае върху чисти крила. Както и когато изсъхне, този продукт обещава да остане 24 часа.
Източник: facebook.com/rimmellondon evidencesc:mediad]

4. Innisfree:
Разчитайте на Innisfree, за да задоволите манията си за марките K-Beauty. Техните продукти за грижа за кожата са нежни, но ефективни при кожата. Няколко от най-добрите им продукти за производство се състоят от матова маска на маската с пълна покривка, маска за пори за изчистване на глина, почистване на мляко за чувствителна кожа, матов минерален прах, както и балансиране на тонер с екологичен чай. Прекарайте пръст върху всякакъв тип от тези продукти, както и не е нужно да се притеснявате, че кожата ви се трансформира в гореща каша от EOD.
Източник: InnisfreeWorld.com5. NYX Professional:
Въведете тази марка Charm, която има невероятни оценки, за да изведете вашата игра на Charm на следващото ниво. Феновете се консумират със своите супер-достъпни, но най-висококачествени продукти. Има толкова много продукти, от които да изберете, но всички те са достойни за местоположение във вашата маса за грим. Pro Sculpt & Highlight Contour Contour, прикритие на пълно покритие, богата гланц за устни, очни апликатори и т.н., ще ви превърнат в NYX конвертиране бързо.

Източник: facebook.com/nyxcosmeticshese са нашият избор от пет козметични марки, които са в тенденция, както и са най-ярки от пакета-не лоши, а?

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *