Archive: June 26, 2023

TPS отчет на Frugal Friday: Silk Shalf Guese T BLOUSE

Нашите ежедневни доклади за TPS предполагат едно парче облекло, подходящо за работа в редица цени. Читател NP написа, за да пее похвалите на тази блуза, отбелязвайки: „Купих тази блуза преди месец и съм обсебен от нея. Миеща се коприна! Толкова е модерно, но напълно работи подходящо. Носех го под костюм за интервю. ” Хубаво! Харесвам високо-ниското подгъване, ръкавите на Dolman и факта, че той се предлага в осем цвята. Това е $ 49,95 в Uniqlo в размери XS-L. Копринен половин ръкав T блуза PSST: Ето опция плюс размер. Видяхте страхотно парче, което искате да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com.
Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-Продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, ризи и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от последните ни публикации тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да купя за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

The Hunt: Актуализация на коляното за работа

2017: Все още харесваме много от тези ботуши с високи коляни за работа, но може да искате да проверите и многото ни скорошна дискусия за това какви ботуши да носите с чорапогащи до работа. Разбира се, всички знаем какви основи се очаква професионалните жени да имат в гардеробите си, но ако го купувате за първи път или заменяте такава, която сте носили в земята, може да бъде болка да намерите точно най -доброто въплъщение в магазините. В „Ловът“ търсим магазините за основен артикул, който всяка жена трябва да има. От известно време не сме правили обобщение от ботуши с високи коляни (2013, 2012), така че реших, че ще продължим на лов. (Обърнете внимание, че в последната ни анкета практически 70% от читателите заявиха, че високите ботуши на коляното са подходящи за офис с обикновени поли (не мини)-все пак ботушите с високи коляни със сигурност все още знаят ситуацията на вашия офис.) Обърнете внимание също така, че аз съм ‘ Ще направя изцяло отделен обзор за плоски облечени ботуши (надяваме се след две седмици) – така че, моля, следете! Някои страхотни общи продажби, които да отбележите, ако нищо тук не порази вашата фантазия: Amazon предоставя допълнителни 25% отстъпка от избрани ботуши и обувки – много от тях имат право на Prime и имат напълно безплатна доставка и напълно безплатна възвръщаемост.
Обърнете внимание, че Nordstrom ще съвпада навсякъде, ако изберете тяхното обслужване на клиентите и отворете политиката за връщане-те също имат избрани ботуши, маркирани с 33-50% отстъпка.
18:00 има ботуши до 70% отстъпка, включително Clarks, Aerosoles, Born, Ivanka Trump, La Canadienne, Tsubo и други …
Shoes.com предоставя 25% извън сайта (последния ден от продажбата) с код Save25.

Няколко конкретни обувки за различни специални интереси, които не са на снимката: Водоустойчив: Тук, тук,
Широка ширина: Тук, тук, тук,
Тясна ширина: тук, тук,
Широки телета: Тук, тук, тук, тук,
Тесни телета: Ето, тук, тук
2 ″ или под: тук, тук, тук, тук, тук
Комфорт: Тук, тук, тук, тук

Без още по-обожание, ето нашата образа на ботуши с високи коляни за офиса-закупили ли сте някакви напоследък? Какво търсите в обувка с висок коляно за работа? Комфортните линии на Payless продължават да получават добри отзиви от читателите, така че започвам ловът с тези високи клинови ботуши от Dexflex Comfort. Те са достъпни в размери 5-13 и редовно цени 75 долара, но са маркирани до 50 долара-опитайте код zznov20, за да вземете допълнителни 20% отстъпка (само онлайн). Dexflex Comfort Жените са ботуши за висок вал

Отзивите са наистина смесени на тази обувка по клин от Джесика Симпсън, но ако търсех друг избор под 100 долара, бих направил този изстрел. Предлага се в размери 5-12 в редовни размери (но имайте предвид, че уж се простира, за да се побере широко теле) и има 1,5 ″ пета. Те бяха 99,95 долара, но сега са маркирани до 80 долара в Nordstrom. Джесика Симпсън Бийгън Кейн обувка

Тези ботуши на ISSA са най -продавани в Zappos – харесвам, че те се предлагат в черно и кафяво велур, черна и кафява кожа и сив велур. Те са 189 долара, налични в размери 5.5-11. (18:00 има много подобен стил, отбелязан до $ 152 от $ 255.) Иванка Тръмп Иса

Тези ботуши на Elisha Stretch също са бестселъри в Zappos и е лесно да разберете защо – изглеждат много елегантни и опростени. Те се предлагат в тесни ширини, както и в обикновена ширина и са 448 долара. Обърнете внимание, че друга обувка на Cole Haan има статус на бестселър в Bloomingdale’s и се предлага в широки размери на телето: Carlyle. Те са 398 долара, но са маркирани до 277 долара, в редовни и широки размери на телето – имайте предвид, че Amazon има както редовни, така и широки за 266 долара, плюс отнема допълнителни 25% отстъпка с Code Holiday25. (D’H: Обърнете внимание, че въображаемите ботуши, Елисей, също отговарят на условията за промоцията на Amazon, като ги свалят до 336 долара. Ако изберете Nordstrom, Елисей е на склад, има милион положителни отзиви – и Nordstrom ще цени цената ще цени Мач на цената на Amazon.) Cole Haan Elisha Stretch Boot

Тези обувки за треньори са високо оценени в Nordstrom – харесвам матовата кожа, доста ниската височина на вала на обувката (17 ″) и 2.5 ″ петата. Те са 398 долара. Треньор Foxy Boot

Ела при мама: Намалявам тази обувка на Джими Чоо. Изглежда елегантно и великолепно и ми харесва фактът, че използват велур (вместо еластични), за да помогнат при проблеми с телешките. Багажникът е 1150 долара в Nordstrom (останали ограничени размери, уви). Jimmy Choo Aiden Boot

Като тази функция? Вижте други скорошни вноски! (L-All) Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи A, предполага да печелим такси, като се свързваме с Amazon.com и свързани сайтове.

Curvy Couture Sheer Fit Together Intipates Collection: Специален поглед върху първата колекция на марката от 2021 г.!

Опитвате се да намерите опции за работа с размер плюс за работа? Studio By Torrid е новата колекция, осигуряваща комфорт, мода, както и експертен стил, което е с размер 30.

Направи си най -добрият обезцветяване на устните за лятно време – Бери магията

горещи червени устни или червените устни от Бери са ярост тази година, както и виждаме звезди в Боливуд, както и холивудски парадирайки същото. Ако искате да носите червения нюанс, както и да нямате достатъчно тесто върху вас, за да получите най -добрите червила с най -високо качество, както и петна от устни, точно тук е техника на „Направи си сам“, която би ви осигурила най -доброто Премахване на устните за лятото.
[Също така прочетете: Великолепни петна от червило, които да носите тази пролет 2015]

Как да направите своя най -добра обезцветена устна за лятото
Да, бихме искали да ви покажем малко повече за това как точно да си направим сам, както и да направим най -добрата си обезцветяване на устните за лятото. Моля, проверете, както и спазвайте добре указанията, които открихме, че е доста полезно, както и лесно за научаване.
Използването на пастели за направата на най -доброто обезцветяване на устните за лятното време на пръв поглед е най -простата техника на Направи си сам, която човек може да повярва. Проверете се, тъй като ние донасяме две прости прозрачни рецепти, за да изпробвате.
Източник: HelloGlow.Corecipe 1
Съставки:

За да може да се направи у дома, ще изискате малко супена лъжица ванилова есенция, няколко червени пастели, Chapstick със сигурност, както и намаляване на зехтина.
Източник: wikihow.comинструкции:

В дълбока купа, разположете папката, както и пастелите, за да се стопят на слаб огън.
Сега всичко зависи от сянката на червеното, което искате да имате. За много повече червено добавете много повече червени пастели, както и обратно.
След като пастелите, както и шапката се стопят, можете да добавите ваниловата есенция, както и да елиминирате купата от пламъка.
Разбъркайте добре с помощта на вилица, за да се гарантира, че течността не остава с инструмента за смесване.
Разтрийте тръбата на Chapstick със зехтин, както и след това изсипете смесването в нея, позволете на сметката да се намери на температурата на пространството. използвайте, когато е необходимо.

Източник: makeup.vidalondon.net [SC: MediaD]
Рецепта 2
Ето още един метод за приготвяне на балсам за устни с горски плодове, както и червило това лятно време, използвайки пчелен восък, както и масло от шеа.

Съставки:
Бихте изисквали няколко пастили от пчелен восък, чаена лъжичка всяко масло от шеа, както и какаово масло, както и чаена лъжичка кокосово масло. Това е основна рецепта, която би помогнала да направи гладко балсам за устни с горски плодове с овлажняващ щрих, както и червило, което защитава и кожата на устните. Ако забележите, използваните компоненти са au naturale, както и изключително безопасни, както и използване на пастели, можете да добавите цвета, както и нюанса на зачервяване, както също предпочитат.

Източник: Sheknows.com Инструкции:
Първо, на нисък пламък, разтопете пчела, заедно с маслото, както и маслото нагоре, докато и трите се превърнат в течност.
След като топенето е направено, както и приключи, вече можете да добавите пастата на корена на цвекло, както и какаото на прах заедно, с малко бентонитна глина.
Смесете добре, както и след това добавете щипка канела на прах с намаляване на ароматното масло, както и го осигурете страхотна смес с вилица. Това би потъмнело сместа, която е нормална, тъй като когато нанесете обезцветяването на устните върху устните, тя веднага ще се изсветли.
Сместа все още ще бъде в полу-течностна форма, която е, когато трябва да използвате капкомер, както и да излеете намалението на сместа чрез намаляване в контейнер за устни.
Дръжте го, докато се охлади, както и след това използвайте, когато е необходимо.

Източник: Sheknows.comEnjoy, който ви кара да притежавате DIY Berry Distolor, както и да парадирате с тези ягодови устни през лятото!

Голямо съобщение: Настройте се на 24 октомври за моя телевизионен дебют на Ricki Lake

, опитвайки се да намерите опции за работа с размер плюс размери за работа? Studio By Torrid е новата колекция, осигуряваща комфорт, мода, както и експертен стил, което е с размер 30.

Как да не работим за актуализация на местата за работа за тежки алергии

: Все още смятаме, че това е завладяваща дискусия за това как да не се работи за настаняване на работни места за тежки алергии – може също да искате да разгледате многото ни скорошни насоки при договаряне на заплата и други обезщетения.
Как-и кога-трябва да кажете на работодателите за вашите изисквания за офис, подходящ за алергия? Като цяло колко трябва да работите за настаняване на работни места за тежки алергии? Читател J се чуди:
След като прочетох най -новата ви кратка статия за справяне с честите назначения на лекари, намерих смелостта да ви напиша. Страдам от тежки алергии (храни и аерозоли). Завършил съм университет (физика), някакъв трудов опит (енергиен бизнес) и добавих някои икономически проучвания, защото не бях сигурен да мога да се справя с „нормална“ работа в офиса. Досега вярвам много повече в себе си и търся работа (консултации/енергия), но ще трябва да кажа на бъдещия си работодател за моите граници: 1) Стаите, в които работя, трябва да са напълно без растения (важни !). 2) Може да имам проблеми с работата по график през август и септември. (В нашия климат тук се боря с атаки на астма, проблеми с циркулацията и разработване на нови алергии през последните 5 години.) 3) Офисът трябва да бъде предимно без аромати. Това са „основните условия“, за които смятам да информирам всеки бъдещ работодател във второто интервю. Как най -добре да го направя, без да се изритам от играта веднага?

Хмммн. Първо, J, съжалявам да чуя, че имате толкова тежки алергии! Не съм сигурен, че пристигането със списък на исканията е най -добрият начин да се постигне това, но ми е любопитно да чуя какво казват читателите. Цялото писмо ми напомня малко на неотдавнашната новина за женската академика, която имаше отхвърлена оферта, тъй като тя беше твърде „взискателна“ в молбите си, докато преговаряше. Това е един от начините да го направите – дайте на работодателя си списък с неща, които бихте искали, след като имате офертата в ръка и преговаряте. Но няколко бележки за вашата ситуация, които може да изглеждат малко като урок как да не се работи за настаняване на работни места:
Знай си правата. Може да искате да говорите с адвокат по заетостта, преди дори да започнете процеса, така че да знаете какви са вашите права в ситуацията. Тази област на правото все още е в поток и може да варира в зависимост от държавата – федерален съд в Айова току -що прие, че тежките алергии могат да бъдат обхванати съгласно Американеца с увреждания. Този отдел за често задавани въпроси за труда за права с увреждания също може да бъде ценен за вас и да информира как да продължите. Ако вашата алергия е достатъчно тежка, че смятате, че ще бъдете обхванати по закона, можете да действате по различен начин, отколкото ако, след като го проучите, не мислите, че ще бъдете покрити. Можете също така да искате да се запознаете с Фондацията за астма и алергия на Америка.
Не станете прекалено „граби“ в началото на процеса на интервю. Споменавате да казвате на бъдещия си работодател във второто си интервю за „основните условия“, които се нуждаете. Страхувам се, че веднага ще се изгоните от играта, ако го направите. Бих изчакал, докато имате оферта, преди да направите някакви искания.

Преценете какво можете, без да питате директно. Например, да поискате да видите мястото, където бихте работили, е разумно искане и такава, която би ви позволила да видите дали има растения там, колко много хора са в пространството веднага около вас и т.н.
Префразирайте разговора в главата си към много по -разумни (и редовни) теми за преговори. Например: Допълнителното време за бягство, допълнителните болни дни или гъвкавите условия на труд ще се справят с втората ви точка около август и септември, които са ужасни за вас. От друга страна, искането за „пропуск“ за 1/6 на годината вероятно няма да ви служи толкова добре.
Осъзнайте, че не всичко трябва да бъде „разкрито“ или договорено. Отбелязвате, че може да имате проблеми с работата по график – любопитен съм колко много хора биха се съгласили, че трябва да разкриете това. Когато в миналото сме говорили за това в ситуации – например жени, които интервюират по време на бременност, или очакват/се опитват да забременеят скоро – може да се чувстват задължени да разкрият, че могат да бъдат твърде болни или изтощени от бременността, за да работят нормално часа. Общата мъдрост, която видях – и ще ви предам – е да видя как върви и да се справи с проблема, когато всъщност се случи. Снимате се в крака, ако не го правите. За моя $ .02 ще тренирам за гъвкави условия на труд и/или много повече болни дни или дни за бягство, но ще го държа близо до гърдите си защо преговарям.
И накрая: Фокусирайте се върху това, което вашите работодатели всъщност могат да ви предоставят. Третата ви точка-офис без аромат-може да е много трудна за предоставяне на работодателя. Да ги помолите да разпространят бележка за целия отдел (или бележка, насочена към групата хора, работещи в най-близката ви физическа околност) звучи като по-добра молба за преговори в съзнанието ми. В коментарите на нашия постnull

Uncategorized

Ежедневни продукти за грим, които могат да ви превърнат в зашеметяваща дива

, ако ви е казано много пъти от шефа си на работа или в колежа от властите, че гримът ви е бил твърде силен, има вероятност да е това. Сега няма нужда да се отчайвате, защото имаме пет ежедневни продукта за грим, които можете да използвате, за да донесете естествен блясък и блясък на вашето прекрасно лице и личност. И най -хубавото е, че никой дори не би знаел.
Основи на грима за естествен ежедневен грим
Разгледайте петте продукта, които споменаваме в мини урока за това как да изглеждате правилно естествения грим.

Мини урок за естествен грим
В този мини урок, освен че ви разказваме стъпките как да постигнете естествената сцена за грим, използвайки пет ежедневни продукта за грим, ние също бихме ви разказали как да използвате и основните елементи на грима. Прочетете на моля!

5 най -добрите продукта за грим, от които ще ви трябват
Започваме с почистване, тонизиране и овлажняване на кожата. След което първият ежедневен грим, който бихме използвали, е Primer, който помага да се подготви кожата за грим. Това също помага за изглаждане на кожата и позволява на грим пигментите да се смесват и в подтекст на кожата. Праймерите не позволяват да се случи натрупването на масло и може да помогне и за попълване на бръчки. Вземете две капки и нанесете грунд около лицето, както бихте овлажняващи крем.

Следващият жизнен грим ще бъде основата, която трябва да е най -близка до тона на кожата ви. Използвайте капка или две с помощта на четка за основата и нанесете равномерно от челото към бузите, носа към брадичката и областта на шията. Смесването е ключът тук, поради което бихме навремето да смесим гъба и да смесим основата в кожата и на косата. Това помага равномерно на тена и спира и натрупването на масло.
[SC: MediaD]

След като основата е зададена и завършена, сега ще използваме консилер, които са чисти тонизирани. Прекалено леко с консилера би направило очевидно, че сте използвали грим. Обърнете се към нашите публикации, върху които консилерите крият кои проблеми, така че да знаете кой да използвате и как да го смесите равномерно в кожата.

Blusher е важен, за да внесе здравословен блясък и в бузата, формата и дефиницията. Помислете за ружове над бронзатори за много естествено зачервено блясък на бузата, през която да преминат. Не се усмихвайте, когато нанасяте руж, по -скоро смучете по бузите и го нанесете от скулите към храмовата зона на лицето. Използвайте само крем руж и го смесете, тъй като ружът на мощността прави лицето да изглежда старо и отстарели.

Ами очите?
За очите започваме с измиване на клепача, което означава използване на матонен тонизиран сенки, който е цвят, най -близък до естествения цветен тон на кожата ви. Един удар от това с четка за апликатор е достатъчен. След това трябва да използвате един нюанс по-тъмен към цвета на измиването на клепача, но в неутрални тонове- много лека праскова или розово може да се използва от време на време.
Наклонете очите с молив на Kajal. Това, което правите, е да изтриете вътрешните линии на сълзите на очите с точки и с ъглова четка, размажете точките на Kajal, за да създадете естествен облицовъчен вид. Това помага на очите да изглеждат големи и ярки и много естествени.
За устните
Коригирайте устните с облицовка на праскова за устни и след това продължете да нанасяте голо червило в облицовката на устните. Завършете с балсам за устни за лъскаво докосване на устните.
Надяваме се, че тези ежедневни съвети за грим, използващи пет важни чанти за грим, са полезни. Сега продължете напред и кукла и не се притеснявайте- никой няма да може да каже, че имате грим!
Източник на изображения: pinterest.com