Нека надникнем от колекцията на Хиджаб и Абая на Dolce Gabbana!

Aug 14, 2023 Clothing Accessories

Нека надникнем от колекцията на Hijab и Abaya на Dolce Gabbana! – Световната модна индустрия започна да изглежда обещаващ мюсюлмански моден пазар. По -рано японският моден лейбъл Uniqlo стартира колекция от ислямска рокля. Този ход беше последван от шведския лейбъл H&M, който се отличава с моделирана забулена жена.

Нека надникнем от колекцията на Хиджаб и Абая на Dolce Gabbana!

Сега, точно в началото на 2016 г., Италианската модна къща, Dolce & Gabanna (D&G), за първи път стартира колекция от ислямска рокля.

2-масово-хиджаб
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_5
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_4
Мюсюлманска модна тема, типична за дами от Upmarket, избрани от D&G за първата колекция. Abaya с монохромни цветове, разнообразни зашеметяващи мотиви, както и дантелени акценти, правейки появата на мюсюлманска мода изглежда елегантна и скъпа.

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_3

Въз основа на наблюдението на показаните снимки на D&G е ясно, че мюсюлманската модна колекция от D&G е напълно следната правилата на модата оптимален мюсюлманин.

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода
пролетна чанта: всичко за овния цвят

Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_2
Dolce-Gabbana-Hijab-Abaya-Collection_1

Целият стил на дизайн на колекцията подчертава разхлабения, не показва силуета на тялото, воал, който покрива гърдите и дълго достигане до глезените. Досега D&G партиите не обявиха официална цена на последната си колекция мюсюлманско облекло. Присъствието на мюсюлманска мода от най -добрите модни къщи Това е добра новина за мюсюлманските жени, особено в Европа.

3-мас-хиджаб

Защото мюсюлманските жени в Европа са склонни да имат проблеми с намирането на зашеметяваща рокля и модерна, но все пак прилагат правилата за обличане според учението на исляма.

чрез

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *