Archive: May 31, 2022

Uncategorized

Ретро тениски от Обединеното кралство

е време да направите изявление за тениска. Бъди ти. Бъдете невероятни в това да сте вие. Носете ретро тениски! Носете го така, както го притежавате. Погледнете онлайн на всички налични избори или може би направете своя собствена тениска печат от онлайн графиката на Retro UK и след това решете кой сте днес, като проверите вчерашните ретро тениски. Независимо дали сте на сцената на киселинните къщи от 80 -те или секс пистолетите от 70 -те, или някакво друго ретро изявление във Великобритания от миналото, днес ще намерите подходящите ретро тениски за вас.
Оригинални ретро тениски усмихнати тениска от 1988 г.
Acid House беше яростта през 1988 г. И Acid House беше в ретро дори тогава, тъй като те бяха силно повлияни от психеделичното движение на 60 -те години. Бъдете този, който ще върне движението, ако само да кажа, че си спомням кога. Бъдете този, който ще върне 60 -те и след това 80 -те. По това време Англия се чудеше: „Само какво е киселинна къща?“ Движението на Acid House беше британски отговор на новата музика. Направете го отново „нов“, носете тениска с ретро киселина. Кажете на света „I Heart Acid House. През 70 -те и 80 -те Обединеното кралство щастливото лице беше свързано с танцовата и музикалната сцена, която се появи през това време. Не се притеснявайте. Бъди щастлив.
Оригинални тениски за секс пистолети от 1976 г.
Тениска от ретро (оригинален дизайн) секс пистолети от 1972 г.
Ако пънк рок или алтернативна скала е вашето нещо, върнете усещането със секс пистолети ретро тениски. Секс пистолетите бяха от съществено значение за инициирането на тази музика във Великобритания. Кажете на света, че помните Джони Ротен и Сид породи. Те бяха британски, но се изказаха открито срещу социалното съответствие на британците. Направете свое собствено изявление. Купете секс пистолети ретро тениски. Носете го гордо. „Тази тениска ме кара да изглеждам британска?“ Дори няма да се налага да питате приятелите си. Тениската ви ще ги помоли за вас. Ще харесате винтидж поглед. И най -готиният вид от всички е знамето на Обединеното кралство. Времето и тениската ви могат да ви върнат в старото училище готино. Ако някой започне да се изправя изправено, просто им напомнете: „Франки казва, отпуснете се.“ Носете ризата. Не е необходимо допълнително обяснение. Бъдете британски. Успокой се. Бъди искрен. Бъдете вие ​​с ретро тениски.
Снимка приписване на: Стив Колинс

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Стиловете на героите на Рубен Скарли

, разбран като RUSC, Рубен Скарли е илюстратор, както и графичен дизайнер, живеещ в Сао Пауло, Бразилия. Той е на 44 години, както и има опит в рекламата. Стилове за тениски, списания, опаковки, както и много други продукти. Фокусът му е ориентиран към оформяне на дизайни на герои, комикси, както и моден стил, както и той също има марка – Westwood Clothes. Той е представен в Behance (сред много други), както и има някои невероятни Deviantart, както и Flickr акаунти със своето портфолио.
Всички сме направени от Starsvox Populivox Populias, що се отнася до формата, той привлича с цветове, както и с фина линия, напълно подходяща за тениски, докато материалните дръжки, за да осигурят раждане на някои забавни, изразителни, както и ангажиращи герои.
Rocks Starslets Rockthe Truth, че той е започнал с комикси, е премахване на доказателство за това, което го движи най -много. Това е, което наистина го оформя в истински дизайнер, както и екстернализира хумористичния човек вътре. Неговите съвети към нагоре, както и идващите илюстратори, е да се огледате, както и да откриете мотивация във всичките си съдове. Никога не разбирате кога, както точно как може да ви удари.
l’Enfant teribleel gran magoearth atacksvulcanickscourse на складовата конструкция на лоша репутация

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

Тениска за тениска фабрика-тениска на Антъни Авес

, развиваща се с Антъни Авес, известен като Angrymonk
Време е да се срещнете с друг страхотен дизайнер, гост илюстратор на нашия сайт tshirt-factory.com, където художниците допринасят с техните произведения на изкуството, за да предложат на нашите посетители най-добрите, много оригинални отпечатъци от тениски там.
Тази седмица ще се срещнете с Антъни Авес, графичен дизайнер, специализиран в дизайна на лого, уеб, банери и опаковки. Той работи както с цифрови, така и с конвенционални инструменти и повечето от проектите включват дизайни на лого, банери и дизайни на тениски. Както обикновено, ето малко представа за неговия стил и метод към проектиране на тениски:
Оана: Моля, кажете ни много повече за вашето изкуство и дизайн и какво ви накара да станете дизайнер?
Антъни: Аз съм Антъни Авес А.К.А. Angrymonk. Аз съм възпитаник на изящните изкуства и в момента работя като графичен дизайнер в творческа компания тук, във Филипините. В допълнение към това, аз съм илюстратор, както дигитален, така и традиционен. Имам клиенти тук и в чужбина, много от проектите включват дизайни на лого, банери за банери/дизайни на тениски. Вече спечелих няколко дизайни на тениски в дизайн от хора и 9Fountains, компания, базирана в Сингапур. Аз съм официален дизайнер на базираната в Швейцария компания за тениска, наречена Resepless.
Coal My Heartscolorful Floratoana: Как или кога започнахте да илюстрирате на професионално ниво?
Антъни: Започнах да илюстрирам професионално през 2006 г., но не съм само през последните няколко години, в които започнах да се присъединявам към конкурси онлайн, което подобри много от моите умения за илюстрация.
Оана: Откъде идва вашето вдъхновение?
Антъни: Художници. Bansky, Salvador Dali, Magritte и др. Моите вдъхновения най -вече дойдоха от тези политически и сюрреалисти.
Повдигнете тази мустахеоана: Как бихте описали вашия стил?
Антъни: Получих разнообразен стил, но вероятно най -доминиращият би бил комбинация от поп, хумор и сюрреализъм.
Оана: Какви инструменти използвате? Отивате ли на 100% цифрово или има ли хартия?
Антъни: Много от времето, когато обучението/скиците ми ще бъдат на хартия, след като се направи цялата концепция, това е времето, в което отивам цифрово, използвайки таблета Wacom. Използвах Photoshop и Illustrator или комбинация от него за моя софтуер.
Dande-Lionshroom Trooperoana: Има ли нещо, което конкретно избягвате да използвате във вашите илюстрации?
Антъни: Използване на нечия работа и проследете я, това е голямо не за мен.
Оана: Коя беше най -трудната работа, върху която някога сте работили?
Антъни: Получих няколко проекта преди, в които инструкциите бяха малко объркващи и се оказах, че трябва да се върна от нулата.
Oana: Можете ли да назовете някои от любимите си дизайни и защо? (Лични или от други дизайнери)
Антъни: Моето произведение на изкуството „Контролът“ е много важно парче, комбинация от политически и сюрреализъм, който спечели дизайн от тениската на хората на деня. От другите дизайнери произведения на изкуството ще бъдат Бог да спаси злодея и скали на Rennaisance от Enkel Dika.
Controloana: Някакви графични дизайнери, на които се възхищавате?
Антъни: Хубав и Enkel Dika A.K.A. Buko
Оана: Някакви думи на ориентиране за някой, който току -що започва като илюстратор/графичен дизайнер?
Антъни: Просто продължете да правите това, което обичате да правите.
Благодаря ви за времето и за информацията, Антъни!
Какво мислите за мъжете за дизайна на Angrymonk? Уведомете ни в коментарите.

0/5 (0 отзиви)

Uncategorized

65 черно -бели фонове само за 6 $

Ей там хора! Уикенд е, така че докато се подготвяте за събота вечер, нека ви запозная с 65 геометрични фонове, които очакват завръщането ви. С тези 65 черно -бели фона определено ще добавите някакъв стил към работата си. Те са невероятно лесни за използване, просто ги поставете в работата си, както и там имате нов, елегантен продукт.
Можете да ги изтеглите незабавно от CreativeMarket. Цената ме кара да се смея, само 6 $ за 65 текстури, които ще накарат всеки клиент да получи вашия продукт, това определено е сделка! Ако не ми вярвате, вижте колко са полезни в маркетинга на вашите продукти. Не позволявайте на тези футуристични, абстрактни произход да се измъкнат от вас.
65 черно -бели фонове само за 6 $
Визуализация на това, което ще получите в пакета
Вижте какво има вътре:
• 65 Текстури с висока разделителна способност • Готови за използване • Високо качество, както и разделителна способност (300 dpi) • Огромен размер! 5000x4500px • .jpg файлове
Идеи за маркетинг на вашите продукти
Бъдете в стил с тези 65 фона

0/5 (0 отзиви)