Ретро тениски от Обединеното кралство

May 31, 2022 Uncategorized

е време да направите изявление за тениска. Бъди ти. Бъдете невероятни в това да сте вие. Носете ретро тениски! Носете го така, както го притежавате. Погледнете онлайн на всички налични избори или може би направете своя собствена тениска печат от онлайн графиката на Retro UK и след това решете кой сте днес, като проверите вчерашните ретро тениски. Независимо дали сте на сцената на киселинните къщи от 80 -те или секс пистолетите от 70 -те, или някакво друго ретро изявление във Великобритания от миналото, днес ще намерите подходящите ретро тениски за вас.
Оригинални ретро тениски усмихнати тениска от 1988 г.
Acid House беше яростта през 1988 г. И Acid House беше в ретро дори тогава, тъй като те бяха силно повлияни от психеделичното движение на 60 -те години. Бъдете този, който ще върне движението, ако само да кажа, че си спомням кога. Бъдете този, който ще върне 60 -те и след това 80 -те. По това време Англия се чудеше: „Само какво е киселинна къща?“ Движението на Acid House беше британски отговор на новата музика. Направете го отново „нов“, носете тениска с ретро киселина. Кажете на света „I Heart Acid House. През 70 -те и 80 -те Обединеното кралство щастливото лице беше свързано с танцовата и музикалната сцена, която се появи през това време. Не се притеснявайте. Бъди щастлив.
Оригинални тениски за секс пистолети от 1976 г.
Тениска от ретро (оригинален дизайн) секс пистолети от 1972 г.
Ако пънк рок или алтернативна скала е вашето нещо, върнете усещането със секс пистолети ретро тениски. Секс пистолетите бяха от съществено значение за инициирането на тази музика във Великобритания. Кажете на света, че помните Джони Ротен и Сид породи. Те бяха британски, но се изказаха открито срещу социалното съответствие на британците. Направете свое собствено изявление. Купете секс пистолети ретро тениски. Носете го гордо. „Тази тениска ме кара да изглеждам британска?“ Дори няма да се налага да питате приятелите си. Тениската ви ще ги помоли за вас. Ще харесате винтидж поглед. И най -готиният вид от всички е знамето на Обединеното кралство. Времето и тениската ви могат да ви върнат в старото училище готино. Ако някой започне да се изправя изправено, просто им напомнете: „Франки казва, отпуснете се.“ Носете ризата. Не е необходимо допълнително обяснение. Бъдете британски. Успокой се. Бъди искрен. Бъдете вие ​​с ретро тениски.
Снимка приписване на: Стив Колинс

0/5 (0 отзиви)

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *