Направи си най -добрият обезцветяване на устните за лятно време – Бери магията

Jun 10, 2023 Clothing Accessories

горещи червени устни или червените устни от Бери са ярост тази година, както и виждаме звезди в Боливуд, както и холивудски парадирайки същото. Ако искате да носите червения нюанс, както и да нямате достатъчно тесто върху вас, за да получите най -добрите червила с най -високо качество, както и петна от устни, точно тук е техника на „Направи си сам“, която би ви осигурила най -доброто Премахване на устните за лятото.
[Също така прочетете: Великолепни петна от червило, които да носите тази пролет 2015]

Как да направите своя най -добра обезцветена устна за лятото
Да, бихме искали да ви покажем малко повече за това как точно да си направим сам, както и да направим най -добрата си обезцветяване на устните за лятото. Моля, проверете, както и спазвайте добре указанията, които открихме, че е доста полезно, както и лесно за научаване.
Използването на пастели за направата на най -доброто обезцветяване на устните за лятното време на пръв поглед е най -простата техника на Направи си сам, която човек може да повярва. Проверете се, тъй като ние донасяме две прости прозрачни рецепти, за да изпробвате.
Източник: HelloGlow.Corecipe 1
Съставки:

За да може да се направи у дома, ще изискате малко супена лъжица ванилова есенция, няколко червени пастели, Chapstick със сигурност, както и намаляване на зехтина.
Източник: wikihow.comинструкции:

В дълбока купа, разположете папката, както и пастелите, за да се стопят на слаб огън.
Сега всичко зависи от сянката на червеното, което искате да имате. За много повече червено добавете много повече червени пастели, както и обратно.
След като пастелите, както и шапката се стопят, можете да добавите ваниловата есенция, както и да елиминирате купата от пламъка.
Разбъркайте добре с помощта на вилица, за да се гарантира, че течността не остава с инструмента за смесване.
Разтрийте тръбата на Chapstick със зехтин, както и след това изсипете смесването в нея, позволете на сметката да се намери на температурата на пространството. използвайте, когато е необходимо.

Източник: makeup.vidalondon.net [SC: MediaD]
Рецепта 2
Ето още един метод за приготвяне на балсам за устни с горски плодове, както и червило това лятно време, използвайки пчелен восък, както и масло от шеа.

Съставки:
Бихте изисквали няколко пастили от пчелен восък, чаена лъжичка всяко масло от шеа, както и какаово масло, както и чаена лъжичка кокосово масло. Това е основна рецепта, която би помогнала да направи гладко балсам за устни с горски плодове с овлажняващ щрих, както и червило, което защитава и кожата на устните. Ако забележите, използваните компоненти са au naturale, както и изключително безопасни, както и използване на пастели, можете да добавите цвета, както и нюанса на зачервяване, както също предпочитат.

Източник: Sheknows.com Инструкции:
Първо, на нисък пламък, разтопете пчела, заедно с маслото, както и маслото нагоре, докато и трите се превърнат в течност.
След като топенето е направено, както и приключи, вече можете да добавите пастата на корена на цвекло, както и какаото на прах заедно, с малко бентонитна глина.
Смесете добре, както и след това добавете щипка канела на прах с намаляване на ароматното масло, както и го осигурете страхотна смес с вилица. Това би потъмнело сместа, която е нормална, тъй като когато нанесете обезцветяването на устните върху устните, тя веднага ще се изсветли.
Сместа все още ще бъде в полу-течностна форма, която е, когато трябва да използвате капкомер, както и да излеете намалението на сместа чрез намаляване в контейнер за устни.
Дръжте го, докато се охлади, както и след това използвайте, когато е необходимо.

Източник: Sheknows.comEnjoy, който ви кара да притежавате DIY Berry Distolor, както и да парадирате с тези ягодови устни през лятото!

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *