Fruity Logos – Маркетингът на маркетинга

Jul 13, 2022 Uncategorized

е огромна територия и дава много възможности за всички наоколо, най -вече на тези, които обичат да играят с графичен дизайн. Така че, това се казва, графичните дизайнери по целия свят събраха някои лога, които обслужват добре маркетинговия бизнес. Тази работа е доста забавна и помага на мозъка да напредва и да се чувства като у дома си. Е, графичният дизайн несъмнено е на предизвикателни настроения.
Логотата са неразделна част от много брандиране и маркетингови кампании, от съществено значение е да ги направите възможно най -уместни и свежи. За много компании изображенията, свързани с природата, са най -добрият начин. Вземете например лога по -долу. Дизайнерите на лого намериха начин да включат плодове и култури в своите маркетингови дизайни. В крайна сметка растенията придават усещане за свежест и живот на дизайна.
Marketing Designsfruitsfruitfruitsfruitsee как тези лога, вдъхновени от плодове, използват познати форми и оживени цветове, за да представят продукти и компании. В интерес на истината е много лесно да предадете вашето послание със символи толкова лесно разпознаваемо като тези. Насладете се на публикацията!

0/5 (0 отзиви)

eap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *